BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, October 29, 2011

Semua Pun Tak Boleh!!!

Where I Can Reach The Sky by ~xetobyte on deviantART

Tak boleh.

Tak boleh gak.

Yang ni pun tak boleh.

Tak boleh lagi.

Still tak boleh.

Semua pun tak boleh.

Macam mana nak buat ni?

Rasa nak menjerit.

Tension kepala hotak.

Okbai.

Movie time.


P/S: Sape reti guna Network Simulator 2 dan buat programming guna C++???


15 comments:

Iffah Afeefah said...

tngkan ati k

Tea said...

Dah lupa C++ dulu terer zaman belajar tp keje sikit pun tak applied. So jgn risau.

zaMir said...

okbai..tak tau ape2 psal C++....saya buta IT...:'(

Selendang Merah said...

banyakkan selawat insyaAllah semua keje di permudahkn..

rosmina samin said...

Ok bai... ;p *tenangkan hati k*

mas saari said...

adoi...tak retilah!
tak boleh nak tolong..

Gen2Merah said...

Guna Network Simulator??
- Saya tak boleh...

Buat programming guna C++??
- Saya pun tak boleh gak...

Semua pun tak Boleh!!!!

ekekekeke...

SoLy SoLicious said...

Malaysia boleh ! hee

ijA said...

xbelajar electrical..tpi chemical.je..xdapat den nak tolong kak sunah....

maszull said...

assalamualaikum sunah....cian nyer mama x leh nak tolong la kene tanya pada yg pakar ni...:)

::contengan hati::)) said...

ape yang tak boleh kak?
programming c++ boleh a ;) hebat tu tak lah sikit2 je hehe

**::CIKNUURUL::** said...

xtau xtau xtau,.huhu,.

fRaMe+LenSeS said...

Nadh tak pandai la boss. maaf x dpt nak bantu.

aimie amalina said...

awwwwwwww
sy dapat paham perasaaan akak..
memahami dan membuat coding adalah mende yg sy x suke jugak terutama bahasa C!

waaaa..
akak x tye kwn2 akak ke..insyaAllah mest ade yg teror ni..

papepun.. mie doakan akak dpt laluinye ye kak..

emm3..pahamm (teringat psm..waaaaa)

Niena Pengembara Ilahi said...

rileks sudah :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.