Thursday, October 27, 2011

Siapa Dia... Masih Misteri...

Mistery man by ~thechaotico on deviantART

Terlihat yang itu menyebabkan cerita lama menerpa.

Lalu dibelek-belek email lama, untuk meneliti kembali salah satu khazanah yang menjadi bukti cerita lama itu pernah berlaku. Khazanah itu yang masih disimpan kerana memikirkan satu hari nanti, mungkin ia akan membongkar sesuatu yang lain.

Hari ini, khazanah itu dibuka kembali dan diteliti bait-bait yang tertulis. Walau bahasa yang digunakan agak pekat dan tidak biasa dilihat, tapi serba sedikit maksudnya sampai juga ke kepala. Lalu akal mencerna dan menggerakkan hati untuk mencari lagi.

Bila kata hati sudah tergerak untuk menganalisa, sifat suka mencari hingga ke lubang cacing seakan-akan dicas semula setelah sekian lama ia berehat. Dunia maya, banyak maklumat yang akan diperolehi jika bijak menggunakan hujung jari-jemari untuk mencari apa saja.

Namun salah satu sumber yang paling kuat untuk diterokai menemui Index of /cgi-bin/. Buntu. Berhenti seketika. Yang ini baru nama-nama yang berkaitan dengan penulis. Sedangkan si penulisnya...

Siapa dia sebenarnya?

18 comments:
Write Comments
  1. siapakah dia yang sering bermain diminda??

    mgkn perlu,mgkn tidak untuk merungkaikan misteri khdpn ni.hehe
    sory sis,merapu sbentar^^

    ReplyDelete
  2. Mcm tengok gmbar dlm majalah mastika.

    ReplyDelete
  3. ade berapa ribu emel dlm inbox Sunah?? hehe

    ReplyDelete
  4. aku baca entry ni pon aku blur

    ReplyDelete
  5. hahak suka gambar tu. setting firework rasenye^^

    hmm ade sambungan?

    ReplyDelete
  6. issshhh misterinyaa.. pening akak

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum sunah....siapakah dia masih menjadi teka teki...:)

    ReplyDelete
  8. selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

    http://bloglistmalaysia.blogspot.com

    sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

    kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

    terima kasih

    ReplyDelete
  9. saye stress memikirkan sape org tu. hurmmm *sambil usap janggut padahal takde janggut

    ReplyDelete
  10. tak jumpa kn silap jadi mcm penulis tamar jalis.hehe siapa dia?bersungguh akak cari..org yg rapat dgn akak ek?mcm secret admirer lh akak ni hehe

    ReplyDelete
  11. tak jumpa kn silap jadi mcm penulis tamar jalis.hehe siapa dia?bersungguh akak cari..org yg rapat dgn akak ek?mcm secret admirer lh akak ni hehe

    ReplyDelete
  12. tak jumpa kn silap jadi mcm penulis tamar jalis.hehe siapa dia?bersungguh akak cari..org yg rapat dgn akak ek?mcm secret admirer lh akak ni hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com