BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, October 6, 2011

Tak Naik Pun...

Jeneral tak buat keje ni

Lab Mate: Eh, ko tak update blog ke hari ni?

Jeneral: Takkk...

Lab Mate: Awat tak update???

Jeneral: Banyak keje la beb...

Lab Mate: Ooo...patutlah aku tengok takde pun link SSS dot com naik kat Home FB hari ni.

Jeneral: Sampai esok kot takkan naik.

Lab Mate: Erk...!


PCM: Work first, pleasure later...


13 comments:

Anum said...

hihi

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe sunah suka sakura bizi eh

maszull said...

salam sunah...dulukan yg wajib yg x wajib ketepikn dulu...:)

aimie amalina said...

hehehe
patot dok tunggu dr tadi mne akak ni
x pe2
utamakan yg utama ye!=]

Oh Oeya said...

Planet2 tu diatas meja jerk! Besar tuuu lab ni hihi ;-)

*pssttt! Gurau Sunah ye..

FasiHaH SupiaN said...

Emmmm slesaikan mna yg pntg dlu..

MerLe said...

gud luck~

JIJI YU said...

penitingkan mana yg penting lu

FaKArePa!n said...

siapkan kerja lbih pnting.. hehe

ieyza afieyna said...

bz ye ?
buat keje leklok.. hee ^^

Cik Bambam said...

agreed!! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe....ramai yg menanti

Kalamhati said...

adik kita biji ye..=)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.