BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday #31: Jom... Ikim ke HotFM?


Jenguk Cici yang sedang beramah mesra dengan Jiji kat SANA


27 comments:

Si GaJus!!!= said...

pandai beno cici tuh.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

suh cici dgr Ikim.Fm lak hehehehe~

SoLy SoLicious said...

comel..grr

❤ eyeme ❤ said...

dua2 kena dgr..hihi

aimie amalina said...

kekeke
dgr lagu sokmo kitaaaak

Oh Oeya said...

headphone eaaa.. giloss bijakkk ;)

Ujang9897 said...

??

JIJI YU said...

kentut atas mu ke engko kan gbghu engko tau nikmatnya

qasehraihan said...

sape yg keje kat hot fm,media prima tu ek????hehehehehehehe

PCL said...

so cute la kucing ni..

aimaniman said...

cici yg suka 'cuci' telinga dengan halwa telinga yang mendamaikan...

Gen2Merah said...

comeynyaa.. kami pun suke ngan kucing2

FaKArePa!n said...

amek toh.. kucing pkai headphone.. hehe

Kancil 8349 said...

telinga dia kat atas...boleh dengar juga ke dia tu

ciK LyndaWawa said...

dua2...!!!huhuhu

EYQASARA said...

comelnyerrr!!!

EyqaLuvender said...

nama kucing cici wawa maisara?
perghhh..cm retiss daaaa ;p

nuruashia ♥ said...

cici hebad ahhh~

Eera Shera said...

bagos cici..jadi budak baik. tamau nakal2..hee

Iffah Afeefah said...

Cici sakura

maszull said...

salam sunah...comeii nyer die...:)

APi said...

haha..
ngah ushar line lettew..
dengar lagu Nirvana..
keh keh keh

solomolo said...

lately ni selalu dgr IKIM...

Citarasa Rinduan said...

hehehhe..comelnya

udin said...

tudia aih cici.. nice.. nice.. hehehe.. ;)

Kalamhati said...

hik!tomeeiii sgt!!

mynameismy said...

adehhhh cian kat cici..-.-'

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.