BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday #34: Bebi Pon Nak Ikot Gak Pi Sana

Dia da pi, kamu-kamu bila lagi?


17 comments:

Iffah Afeefah said...

Da p ke
sebok jela die ni

azu said...

haha..beby comei ni nk ikot gak??..greeennn!haha

aDisH.sHidA said...

amboooooooooooooi bebi nie ikut je ke mana saja

shiema sufian said...

alaaa, hijau ni sebok betol :D

IBU GEBU said...

bebi memang noti... nak cubit2 pipi dia!!!

Anum said...

bestnya
jom2

JIJI YU said...

die ni dah plakkk

aimie amalina said...

ooohhhhh
akak g conference ke
buat kat le meredien ehhh
okeh kan otel tu kak
hehehehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

nasib baik cici tamo ikut kn

mas saari said...

sukanya dia dpt ikut! heheheee

APi said...

tak berkesempatan.. =[

rosmina samin said...

Amboi..ikut juga... Sunah kat KK ke? ala..knp tak bagitau awal2 boleh jumpa ;)boleh belanja makan... ;)

Kancil 8349 said...

comelnya

ieyza afieyna said...

alolo,, mesti xleh berpisah tido mlm kn. hekhek..

maszull said...

assalamualaikum sunah....wah bestnya dpt pi sana cici ikut x....:)

anamizu said...

hehe froggy ikot gak ek? =P




luv,
cik ana

FaKArePa!n said...

hai froggy..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.