BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday #36: Hey, Handsome!

Gambar dari SINI

P/S: Sangat penat, tapi da lama nak post yang ni, takut terlepas Rabu lagi.


19 comments:

JIJI YU said...

agak2 le nak puji aku..

Citarasa Rinduan said...

hehehehhe
sweet

Iffah Afeefah said...

Erm hensem lg lau mskkn utk bni

Tea said...

Nasib baik ada yg perasan spt di atas... Indah membaca :))

fRaMe+LenSeS said...

Nadh emsemm ka? lalalalalalalala~~ :P

ANISA said...

sangat2 setuju!!!! taw xpe...bila terlepas rabu tu,lupe nk post...bengang je rasanya...
rasa mcm terlupa hari pun ada...

mas saari said...

akak dah ada si handsome kat rumah...heheheee

delarocha said...

ermmm..kena blaja masak ni..ahakss

Paris Lipton said...

malah romantis...awww

Wani said...

betul2! ekekeke

cucu umie said...

yuhuuu...mmg smrt lh juga kalo reti masak nie..hehe

FaKArePa!n said...

alamakk.. saya x hensem!!!

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe..PCM konpen ensem tu

SoLy SoLicious said...

eh, same pulak entri kite yg lepas..heeee

maszull said...

assalamualaikum sunah.....alahai so sweet....:)

APi said...

oke!
tak pandai masak

Zulfikar Hazri said...

pehhhh. nak belajar masaklah mcm ni!!

>.< hik2

zaMir said...

hihihi....=)))

FasiHaH SupiaN said...

hari tu pun nak share ni..tp sejak kebelakangan ni on guna hp je, xdpt nak post

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.