Wordless Wednesday #36: Hey, Handsome! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday #36: Hey, Handsome!

Gambar dari SINI

P/S: Sangat penat, tapi da lama nak post yang ni, takut terlepas Rabu lagi.

19 comments:

  1. Nasib baik ada yg perasan spt di atas... Indah membaca :))

    ReplyDelete
  2. Nadh emsemm ka? lalalalalalalala~~ :P

    ReplyDelete
  3. sangat2 setuju!!!! taw xpe...bila terlepas rabu tu,lupe nk post...bengang je rasanya...
    rasa mcm terlupa hari pun ada...

    ReplyDelete
  4. akak dah ada si handsome kat rumah...heheheee

    ReplyDelete
  5. ermmm..kena blaja masak ni..ahakss

    ReplyDelete
  6. yuhuuu...mmg smrt lh juga kalo reti masak nie..hehe

    ReplyDelete
  7. eh, same pulak entri kite yg lepas..heeee

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sunah.....alahai so sweet....:)

    ReplyDelete
  9. pehhhh. nak belajar masaklah mcm ni!!

    >.< hik2

    ReplyDelete
  10. hari tu pun nak share ni..tp sejak kebelakangan ni on guna hp je, xdpt nak post

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad