BLOG ENCIK SUAMI

Monday, November 14, 2011

Masihkah DIA Cintakan Kita?




33 comments:

mohd zhafri said...

=)

Anum said...

setuju :)

peep said...

^-^

fRaMe+LenSeS said...

memberi inspirasi. maceh boss. :D

mas saari said...

betul tu, kalau kita rajin berusaha insyallah rezeki itu pasti ada!

Tea said...

:)

Terpaksa tiru komen2 di ats sbb x dpt buka pic.. Tenet selo..

FasiHaH SupiaN said...

^^,

hyazz said...

benar tu..:)

Oh Oeya said...

Oh!

Mutiara Bernilai said...

T__T

Mr Muz said...

Allah tidak pernah melupakan hambanya, hambanya sahaja sering melupakan tuhannya...

Iffah Afeefah said...

ai pon terase cinta ALLAH tdi

lieynanilaz said...

satu entry yg bagus untuk renungan bersama...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

...kita selalu buruk sangka pada Allah secara tak sedar...

JIJI YU said...

Allah mengikut sangkaan hambanya terhadapnya

kiera'sakura said...

x baik buruk sangka kat Allah

Rozuan Ismail said...

betul tuh.jangan sesekali berburuk sangka terhadap Allah

diana said...

hanya diri sendiri yang boleh merubah nasibnya sendiri..

Atiqah Farhana Safian said...

Allah ada cara tersendiri untuk menanamkan rasa cinta buat hamba-Nya. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Allah sentiasa sayang kita, walau besar mana dosa kita..Allah sedia ampunkan kita.bg kita peluang

Arpiiz said...

suka entry ni.. ke gambar je..??hehe

ieyza afieyna said...

ALLAH itu maha pengasih :')


#maaf kak lame x singgah..

aimie amalina said...

dah bace jugakkkk!
terasa Allah itu sgt dekat =]

maszull said...

assalamualaikum sunah...Allah sentiasa berada di hati kita semuakn...:)

MerLe said...

sbr menanti..DIA tahu apa yg terbaik utk kita

Woofer Storm said...

allah sntiasa disisi kita..cuma kita kadang2 lupa padaNya..

**diri sndiri pun belum tentu kita sayang...

Mr. Z dan Mis N said...

nice dan setuju sangat


.Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

IPAD 2 FREE untuk ANDA

Nuraini An-Nisa' said...

Assalamualaikum... peringatan yang baik... Semoga Allah merahmatimu.... =)

Gen2Merah said...

sebagai renungan buat kita bersama kan

Niena Pengembara Ilahi said...

kadang2 aada rasa mcm tu...

Faaein Talip Roy said...

semalam tengah merangka-rangka nak buat entri pasal ni..

memang sukarnya nak berubah jadi baik..

banyak nak kena tengok.. [-__-"]

Ms Fai said...

yakin dgn Allah, InsyaAllah segalanya akan dipermudahkan ;)

Memperbaiki masalah kulit berjerawat dan mempunyai kesan parut lama

whatevergirl said...

suka sgt!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.