BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 22, 2011

Jom Melebam Sampai Pagi!


Saya nak melebam sampai pagi!

Pagi sok genti lebam biji mata...

Bertambah-tambahlah kegemukan eyebag

Gambar dari google

Ade sape-sape nak join???

Mesti takde...>_<

Adesssssssssssssssssssssss

Banyak lagi ni...............

Huhuhuhuhuhuhuhu...

#okbai

P/S: Best kan merapu??? Masa terbaik untuk merapu adalah lepas 12 malam kerana idea dah pergi entah ke mana... (info niiii :p)



6 comments:

Citarasa Rinduan said...

sunnah..kak br terjaga..
tapi nak sambung tidur balik.......AWAL PAGI nak kerja...MASAK!!!!

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

da agak dah, ni mesti kak ayu komen ni...sebab nampak kat widget visitors gengblogger kat bawah...hahaha~

alaaaaaaaaaa.....tak nak teman ke??? hahahaha~ pi tidoq!

Arpiiz said...

ye2, saya temankan..hehe

bagus betul info tu ye.. tapi saya merapu tak kira masa..hehehe

atiEy_[azHa] said...

haha . ada eyebag takpa . guna uncang teh . takpun , pi amik sudu dua batang masuk peti ais . dah sejuk , tonyoh kat mata . sambil doa . moga hilang le eyebag tu ye dok . hehe . btw , nak tanya . macamana nak buat reply komen tu ? @(nama pengomen) ?

Violet Blue said...

saya pon x tido lagi..
yay!!

... said...

as salam..
er..apa kaitan entri ni dengan gambar tugu memorial untuk liquidator dalam loji?

huhu..mata lebam, jadi macam panda.
haha.comel apa~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.