Kenapa Saya Tak Letak Gambar? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, March 5, 2011

Kenapa Saya Tak Letak Gambar?


Hurm...bukanlah isu panas, tapi memang nak menjelaskan dari dulu. Belek blog Enchek Ben dan Puteri Katek pagi tadi, tergerak hati nak meneruskan penjelasan yang terbuku lama.

Kenapa saya tak letak gambar saya yang betul? Kat profile pic pun sekadar bayang samar-samar di sebalik pohon sakura. Kalau de segmen atau contest yang nak kena letak pic sendiri pun bila kawan-kawan tag, saya minta maaf sebab tak dapat menyahut tag itu ye sayang-sayang semua...kalau join pun, saya letak gambar masa budak atau bayi lagi...dan ya, tentulah saya comel masa tu!

Bukan saya nak 'berlagak', kot-kot ade yang cakap "eleh, macam hensem sangat jek tak letak pic sendiri...", tapi atas dasar keselamatan, saya tak letak pic saya sendiri. Walaupun hakikatnya sebelum-sebelum ni, entry-entry saya yang zaman tok kadok, memang ada gambar saya kalau kamu-kamu rajin godek...(sure tak rajin punye...hehe...) Biarlah yang lama tu. Sebelum ni saya pernah tukar pic saya di FB sekejap, dan perkara yang ditakuti itu berlaku, terus saya tukar balik ke pic bunga sakura...-_-" Kenapa sakura? Sila klik.

Sedihnya...memang sedih sebab tak dapat nak perkenalkan diri saya, tapi saya rasa itu yang terbaik. Mungkin boleh cari gambar saya di blog-blog lain...tapi di blog sendiri takpe lah...huhuhu. Nanti pun insya'Allah ada gathering dengan bloggers UTM. Saya berdebar gak...cane eh...aih...gathering kat Sedenak pulak? Hurm...

Moga satu masa nanti, blog ini cukup selamat untuk saya memperkenalkan diri sendiri...

P/S: Sesungguhnya internet sangat lembap...-_-"


ENTRI CAMBEST TAK DAPAT DIKESAN

45 comments:

  1. berdebar gak..tibe2 teringat lagu rabbani..cari-cari carilah...pasngan hidup betol2 ya kawan

    ReplyDelete
  2. wahhh akak hensome sebab tuh akak tak nak letak. kan?kan?kan???

    ngehhhh~~~~ internet dah semakin bergiat aktif, sebab tuh boleh komen2. peace

    ReplyDelete
  3. @AdyBudika

    erk..nape abang lak yang berdebar? hahaha~ siap teringat lagu tu lak tu...:D

    ReplyDelete
  4. internet kt utm mmg lembab...
    geram...

    ReplyDelete
  5. @cik Suka Suki@Atikah Latiff

    ha'ah..itulah yang sebenarnye..akak hemsem! :p

    okie, sila komen semua entry baru...:p

    ReplyDelete
  6. @shahsyaz

    masalahnye akak guna broadband...-_-"

    ReplyDelete
  7. sunnah ensem???? hahahaha...ensem woooo kacak

    ReplyDelete
  8. ngeh ngeh ngeh~ saya tumpang gelak kat sini ya! ;)

    ReplyDelete
  9. sis sunah : as salam ('',) ai respect apa yam sis pertahan kan ...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
    2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

    ReplyDelete
  10. Salam..huhu sme r..dulu letak gak tp bahayalah skrng nie sbb dh mcm2 jadi.Lagi2 bila bce artikel sal keburukn letk gambar nie. hee~

    ReplyDelete
  11. @misz sheyla

    iyeee...kacak lagi bergaya~~ adesss...kamu-kamu ni..-_-"

    ReplyDelete
  12. @HAJAR hasan

    aiyoo...nape tumpang gelak kat sini? hahaha~

    ReplyDelete
  13. akak!!~ nak kena godek la entri lama2 akak tu...=p tp kan ina rasa bertuah kenal akak,, even xpenah tengok mcm mna rupa akak..=)tapi sy tetap syg akak..muaahxX

    abg adi plak yg bedebar ni dah kenape?=p larikkkk

    ReplyDelete
  14. yup!! nk tgk muka kak sunah nnt..huhu

    ReplyDelete
  15. kak sunah...saya faham kenapa..kerana saya juga begitu......dan bila tidak mempamerkan gambar, lebih selamat...

    ReplyDelete
  16. rasanya kalo tak pamerkan lebih selamat...dan saya pun selesa begitu...

    ReplyDelete
  17. hah!!!
    jadi ker idak nak kesedenak nie??

    ReplyDelete
  18. @Novelgurl

    wa'alaikumussalam novelgurl~

    tu la, bahaya gak sebenarnye...huhu..

    ReplyDelete
  19. @~...AmALinA....~

    sayang die ketat2! ;)

    entahler abang kamu tu...

    ReplyDelete
  20. xpe kak, asal niat ikhlas...keselamatan itu penting kan? :) nak lg kita seorg wanita

    ReplyDelete
  21. sy suka dgn pendirian tuh. kekalkan :)

    erkk, akak ke abg sebenarnya?

    ReplyDelete
  22. sokong sgt kenyataan ni..lgpun adalah tidak manis jika gambar ditunjuk-tunjuk..

    ReplyDelete
  23. @Citarasa Rinduan

    erk! hahaha~ kak ayu mengamuk!!! :p

    insya'Allah kak, kalau takde aral saya gi...:) akak leh tolong PM no henfon..cek kat profile saya, ade email kat situ...:)

    ReplyDelete
  24. @noraim

    err...akak le sayang...akak hemsem...:D

    ReplyDelete
  25. bagus2... nak g godek r blog ni..huahahaha :P

    keep it up bro.. :)

    ReplyDelete
  26. @tomato

    erk! nak gi buang sume gambo! hahaha~

    err..i'm sis...:p

    ReplyDelete
  27. Macam mane kah sunah sebenarnya?? Jeng jeng jeng...:D

    ReplyDelete
  28. Cik sunah anda berjaya jadi pelakon sy lagi...

    sila lawati http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/cinta-alam-maya.html

    ReplyDelete
  29. @Miss Ran

    alamak, miss ran! hahaha~ jap saya terjah!

    ReplyDelete
  30. biar org terteka-teka siapa anda sebenarnya... sy sendiri pun berteka teki anda ini lelaki atau pun perempuan... confius...

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad