Bila Orang Da Mula Kerja... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, September 2, 2011

Bila Orang Da Mula Kerja...

Tinggallah saya terkontang-kanting tak tau nak buat apa kat rumah...

Nak berjalan raya siang konfirm la tak de geng. Diorang kerja. Tapi diorang ajak keluar malam ni lak. Nak jenguk sorang member sekolah yang da beranak satu~ Sambil-sambil berjarah raya (bahasa Borneo), boleh lah amek ilmu rumahtangga sikit dari member tu kannnn kannnn kannnnn? (Huk alohhhh, ape selama ni tak pernah amek ilmu rumahtangga dengan mak bapak ke???) Hahaha~

So, siang-siang ni duduklah termenung sorang-sorang mengenang nasib diri di hari raya... Ditinggalkan sendiri berlagu sepi... Erk!

Bukanlah...

Ayat yang sepatutnya berbunyi begini...

Maka, jadilah tv sebagai peneman setia... Ade cerita ape yang best kat tv hari ni? Cer cite sikit...

21 comments:

  1. kak dok layan citer hantu..
    hehehhe
    HANTU SUSU, saluran RIA

    dik, klau kamu dekat sure kak bawa pi open house kat umah mak saudara...
    macam2 juadah ada

    ReplyDelete
  2. keluar je la jln2 kat bintulu kota bharu

    ReplyDelete
  3. akak pon dah kekeringan idea raya ke-4 nie..hahahah.. rasa nk pergi kerja jugak.. -.-'

    ReplyDelete
  4. sama la.. dok kat kampung, tak leh nak konvoi ngan membe2..

    raya taun nie x dak citer best arr..bosan.. hehe

    ReplyDelete
  5. org semua dah gi keje,. ape laie kite hapdet la kaw kaw entry kan,...
    jom singgah ke blog sy ade pelbagai info2 terkini lagi sengsasi,
    tajuk2 hari ni antara nya ialah.
    cicak tokek tidak laku di pasaran,
    kpn kaji had laju ambulans.
    singapura serah semula loji rawatan air kepada johor, dan pelbagai lagi info2 terkini lagi sengsasi di blog saya,
    jom ramai2 datang singgah beraya di blog saya,..

    ReplyDelete
  6. ngeh//ngeh..ngeh..aima sedang tunggu anak angkat mai umah ni

    ReplyDelete
  7. huhu...sama la kita...semua org dah balik rumah masing2...dah nak kerja...
    mula lah mengenang nasib sendirian kat umah...hehehe..

    ReplyDelete
  8. tak gi jln2 rumah jiran tetangga ke?

    ReplyDelete
  9. dok umah makan kek lapis je la kak sunnah..haha

    ReplyDelete
  10. same lah kite =)

    tapi along je keje. yang len ade. hhhehehe

    ReplyDelete
  11. slmt hari raya sis..

    rindu kat sis sakura la..hehee bila nak kwin??ngeeee best gak kan dpt tgk tv,dari sy yg kena keja ni..grrrrrr maaf zhir btin tau

    ReplyDelete
  12. Ape citer best tv hari ni??...sy keja la pulak tak tau hehe...

    ReplyDelete
  13. nasib baik lah ada tb jg...
    byk jg tu drama raya main kat tb..hehe!

    ReplyDelete
  14. td layan cite antu susu jee...heee..selamat hari raya

    ReplyDelete
  15. membe dah ade anak..SSS bila lagi nye?? keh3..

    ReplyDelete
  16. Hahah. selamat menuntu ilmu keibuan lah kak. heheh

    ReplyDelete
  17. kalau saya pun boleh jadi gilak kalau duk sorang kat umah.. ekekeke.. buatlah sesuatu yang menarik kat umah kan.. main masak2 ke.. ehehe

    salam ceria Sakura

    ReplyDelete
  18. skang dh nk abis cuti kn.. selamat kembali menuntut Ilmu :D

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad