BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 29, 2011

Bukan Aku Tak Mahu...

Preciousness by *Lady-Tori on deviantART

Bukan aku tidak mahu berbicara lagi tentangnya.

Jauh sekali dari tidak langsung memikirkannya.

Setiap detik yang aku lalui, aku masih tidak lupa untuk terus berfikir dan berfikir. Namun biarlah aku simpan saja apa yang aku fikir untuk diriku sendiri. Semakin lama semakin menggunung segala yang dalam fikiranku. Hingga satu masa, segala yang terkumpul dalam kotak fikir akan keluar juga apabila sampai waktunya.

Kadang-kadang aku seakan-akan tidak mampu lagi untuk menjawab segala tujahan persoalan, memikirkan untuk berdiam diri dan hanya melontarkan senyum. Kerana terus-terusan berfikir sendiri menyebabkan aku kadang-kadang hilang rentak, maka aku lepaskan dahulu yang difikirkan buat seketika.

Apa yang aku pohon hanyalah sekalung doa dari kalian.

Agar Allah mempermudahkan segala urusan ini.


18 comments:

Lia Lomi said...

moga dipermudahkan segala perkara ya..aminn

Iffah Afeefah said...

Soal kawen. Yesssss

Kalamhati said...

Rabbi yassir walaa tu'assir..=)

H.J said...

insyaAllah semuanya mudah kak sunah..ehee

aimie amalina said...

insyaAllah
cam akak nye quote kat atas tu
dan Allah sentiasa menjaga ku...

ieyza afieyna said...

semoga di permudahkan segala urusan.. amin..

Eera Shera said...

amin..moga ALLAH permudahkan segala urusan kak sunah

FaKArePa!n said...

tak tau nk komen ape.. otak tgh blur ni.. hihi.. so, dtg jenguk blog sunah je la yer..

maszull said...

salam sunah...semoga dipermudahkan semuanya...:)

Saiazuan said...

moga segala urusan kamu dipermudahkan .. amin :)

IBU GEBU said...

semoga Tuhan memudahkan segala urusan mu adik... amin

Santri T.P.I.N.I said...

doa itulah yg terbaik sakura...tanda permohonan kita kepada-Nya. Hanya Dia yg dapat memudahkan segala urusan kita..Allahu Rabbi...

cik pulau said...

hishh.. nape pulak ni..
insyaAllah.
asalkan ikhlas..
segalanya dipermudahkan nanti..^^,

mas saari said...

segalanya akan dipermudahkan..insyallah!

JIJI YU said...

hurm2..ye ke iffah

Novelgurl said...

amin,semoga d'pmudhkn sgla wt kak sunah =)

Oh Oeya said...

Amin.

Jangan lupa senyum Sunah.. terapi tu :)

Munna said...

nnyanyi lagu tokti...biarlah rahsia~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.