Cherry Oh Cherry... Cherry Blossoms?

September 06, 2011

Cherry duk atas beg...muka cam sedih ajeee...

Pagi-pagi adik bukak pintu depan, diorang sume berkejar-kejar masuk dalam rumah. Kalo dulu mak diorang si Mitchi tu duk tunggu tepi beg masa saya tengah siapkan segala barang nak bawak balik, kali ni Cherry dengan Suteh lak yang duk tunggu tepi beg saya dengan adik. Saya letak dia atas beg, dia tak lari pi mana-mana cam selalu. Cam tau-tau aje tuan kesayangan dia nak gi jauh hari ni.

Cherry duk atas riba pulak...aiyakkk...awat la nkoo niii...

Anak Mitchi kan ade 4 ekor yang hidup lagi ni. So kitorang adik-beradik dapat la sorang sekor. Cherry ni kira bawah 'seliaan' saya lahhh, Suteh pulak bawah 'seliaan' adik yang nak ikut balik hari ni. Sutehhhh yang cabut huruf J kat netbook ni hari tu la Aimaa oi... Cecuteh = Si Suteh. Cecuteh tu kucenggg... Takde kaitan ape-ape dah dengan kuceng sebab Cecuteh memang kucenggg... Errr... Mende la saya merapu ni.

Dari kiri: Cherry, Suteh, Bibi & Jompot

Ok... Bubyee Cecherry, Jejompot, Bibi ngan Cecuteh~~~ Jaga diri leklok yeee mucukkk!

P/S: Doakan perjalanan saya lancar ye kawan-kawan~ :)

You Might Also Like

27 Comments

  1. comelnya cherry..lama kita tak bela kucing..huhu rindu rasenya..

    ReplyDelete
  2. hari ni sunah dah turun semenanjung erk??

    ReplyDelete
  3. cian dorg nk kna tggal..xpe... kt sana jmpa cici :D


    erm..smoga smuanya berjalan ngan lancar ye sunah :) InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. cian dorg nk kna tggal..xpe... kt sana jmpa cici :D


    erm..smoga smuanya berjalan ngan lancar ye sunah :) InsyaAllah

    ReplyDelete
  5. sedih muka cherry tu, dia nak ikut sama la tu kak. ;)

    ReplyDelete
  6. wahhhh.4 ekor..
    umah sy tinggal 2 ekor je.. hhehe..

    take care..
    moga selamat segalanya..^^,

    ReplyDelete
  7. Salam sunah,
    maaf abg eq lewat reply. bukan sebab beraya tapi kerja office/research yg tak abes2 ni..hehe

    ReplyDelete
  8. welkam back...moga selamat sampai!

    ReplyDelete
  9. semoga selamat sampai ye angah....banyak kuceng angah....besar2 dah...

    ReplyDelete
  10. semalam dan hari ni saya ada publish entry pasal pusat jagaan haiwan aniaya kucing, sedih tau kalau tengok mesti nk nanges nyer,.
    jom singgah ke blog saya, ada pelbagai info2 terkini lg sengsasi,
    tajuk utama hari ni,
    pemuda disimbah asid gara2 berebut seorang pondan,
    pusat jagaan haiwan cuai dan zalim sebabkan kematian 16 ekor kucing dan lebih 200 ekor lagi kebuluran dan teraniaya,
    honda malaysia panggil semula lebih 40,000 kereta 2006 - 2008.
    dn pelbagai lagi info2 terkini lagi sengsasi, jom ramai2 terjah ke blog sy.

    ReplyDelete
  11. amin2. moga boss slamat sampai. :D mendoakan keselamatan boss Nadh ni..

    ReplyDelete
  12. Wah..macam2 nama mereka tu ye..:)
    Moga Allah permudahkan segalanya serta selamat sampai kedestinasi Sunah.

    ReplyDelete
  13. alolololo
    rindula deme kat kak sunah pas ni ye..
    akak..jalan molek2 ye!
    insyaAllah..selamat sumenye =]

    ReplyDelete
  14. semoga selamat tiba di destinasi kak sunah,,

    ReplyDelete
  15. aduhaiii.. nama kuceng die comel2 sangat aihh.. paling comel jompot tu lah.. hihihi...

    ReplyDelete
  16. nak kemane tu sunah~~

    have a safe trip ya^^

    ReplyDelete
  17. hehe..nama kuceng rupenye..comey sgt nama sorang2..erkk, sekor2lah..
    semoga slmt smpai ke destinasi^^

    ReplyDelete
  18. alolorh. comey comey belaka! heheh

    ReplyDelete
  19. ala comelnye~~ secomel namenye..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com