BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, September 25, 2011

Cici: Opocot! Terkojut Kiteeeeeeeeeee!


Macam ni agaknya muka dia bila terkejut sangat-sangat ye...

Mata terbeliak tak berapa nak besar...

Mungkin tak sangat-sangat la terkejutnya Cici tu...

Terkejut sikit-sikit aje...

Mana tak terkejutnya Cici...

Bila bukak-bukak page dia kat FB tu...

Dia nampak ni ha...


Bila musuh ketat dia ponnn LIKE page Cici Wawa Maisara tuuu...

Sekali dengan abangkecik tu pun LIKE gak...

Cici rasa berbunga-bunga dalam hati...

Fiu fiu fiu~~~


P/S: Musuh kite pun LIKE kite awakkkk...awakkk ade???


14 comments:

Iffah Afeefah said...

Haha kan cici same dengan jiji

tersedak2 jiji ngn abg ady

kura said...

Eceh. berbunga bunga ye cici! hahah

Panggil Aku Han said...

comey je muka cici trkejut...

Muslimah Optimis said...

hahah..retis pemes like tu mau idok terkejut..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg cumil la cici ni.terkejut ke cici
?

Niena Pengembara Ilahi said...

heheh..cici buat muka bangga :D

maszull said...

salam sunah...cute nyer cici bila terkejut mmg cumil la...:)

fRaMe+LenSeS said...

Hihihi comei nya la

ieyza afieyna said...

dtg tgk kuceng tu je.. hee

sergeant keroro said...

cici ni retis terbaru, haha XD

Yumida said...

cici wt2 terkejut der makna tuh....kot cici wt mata bling2 ngn musuh ketat..sape tahu kn???? nyiaw..nyiaw..

Suhaili Sarif said...

oo ady pun x suka cici ke?
kesiaaaannnnnya cici..
terlalu comel utk tidak disukai T_T

eh tetibe.haha

cik pulau said...

ahahhahaha..
baru nak like ke diorang ni..
musuh malu2 tu nk segan,,haha

JIJI YU said...

aku like sebab kesian je weh

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.