BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 27, 2011

Jom Kenali Blog Sunah Suka Sakura dot com


Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?

Dulu nak review buku, lepas tu nak copy paste sume benda yang saya rasa nak kongsi ngan orang, lepas tu nak bawak isu kampus masa jadi wakil student, sekarang...menulis untuk berkongsi dan dari situ, saya rasa puas menulis walopun tak ramai yang baca. Alhamdulillah...

Jelaskan kenapa anda nak para blogger / pembaca singgah ke blog anda ?

Singgah la untuk baca apa yang saya tulis, amek la apa yang boleh kamu amek, sebarkan apa yang boleh disebarkan.

Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .

Dapur Tanpa Sempadan... - siyes la menarik dengan makanan-makanan dia.

! anGah -iNi bLoG JiWa JiWa- ! - sejak pertama kali jejak sini da jatuh cinta pandang pertama.

Blog Begins At Forty - blog uncle yang simple, satu entri satu gambar ringkas, satu caption, berpuluh-puluh komen.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA - menarik sangat ni, tertarik hati sampai bila-bila.

Blog Review - cer klik sini kalo nak tengok blog lain yang menarik jugak sebab banyak sangat sebenarnya. Err...

Impian anda terhadap blog anda ?

Ermm...impian, adakah perlu dikuburkan? Erk! Impian saya...moga ada manfaat dari blog ni yang boleh diambil bila saya da takde nanti. Insya'Allah.

Ok, sekian terima kasih.


24 comments:

Iffah Afeefah said...

Buqt ai terharu terharu terharu

lg kg dan lagi

yuuuu nk join tp pkwi tabby pyhla huhu

sergeant keroro said...

blog cikgu ada, hehe XD

aimie amalina said...

weeeee
besh2
belog senior sy ni mang besh!=]

JIJI YU said...

trharunyee

Nizam said...

semoga kita sama-sama maju dalam dunia blog ni...

solomolo said...

dh kenal dah... ;']

Nienyz Ayub said...

singgah and follow :)

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

mas saari said...

dah lama kenal blog ni... i like!

Ahmad Haziq Azlan said...

eh eh eh utm blogger ke ni?
hahahahahaha
jumpa blog senior plak....
meh la singgah blog junior....

Missjajan said...

balas kunjungan , salam singgah =)

perfumesfarm said...

hi..jom join Contest Perfumes Farm. Hadiah fragrance mist dari Victora's Secret menanti anda.

NasZ said...

truskan blogging. harap info tu sampai kepada lebih ramai blogger lagi.

MOHD NASER.com

maszull said...

salam sunah...bestnya dpt jadi blogger moga diteruskn...:)

Famili Ceria said...

singgah dari blog abg ben...minat la dengan header blog...

Jom terjah sini:
1)Jawapan Bernas Mengapa Hukum Hudud Patut Dilaksanakan Oleh Ustaz Zaharuddin
2)Kena Kejar Sebab Mandi Bogel
3) Penumpang Komuter Yang Smbong Kena Ajar Dengan AyamKesilapan Dan Kesalahan Di Bulan Puasa

niesa said...

best

anGah said...

jatuh cinta pada pandangan pertama.. ew... hahaha.. thanks sunah :)

gadis melayu said...

salam.. mcm ku knl.. tp di mana ya.. hehehe..

hye kakak.. lama x masuk cnie.. akhir2 nie mcm2 halangan ada klu mud blogwalking dtg.. heeee~

rindu atia x..?? huhuhu..

c genk bah ne said...

dh lama kenal dah blog ne hehehe...



MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

syu said...

wah... blog ni ade kolum khas untuk novelog Ben Ashaari...he3...bagus, nanti saya boleh baca sekali 'lansum'. ha3... nak baca kat blog ben, runcit2 jer.. penat!...kih3...jangan mare en. ben !

Eza Boom Boom :) said...

Hai^^
Eza singgah sini..
Salam kenal-kenal yer...
Happy blogging...

Datang terjah dari segmen abang ben :)

jempot singgah datang ke blog Eza
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Novelgurl said...

nie blog mmg sudh terkenal ^^

selendanQpelangi said...

singgah belog shumil2..hahah

KiMiE said...

Salam kenal.. ^_^

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.