BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, September 24, 2011

Makin Lama, Makin Lambat...

Amek dari blog Papa Bennn

Pelik...

Betul-betul pelik dengan keadaan sekarang ni. Mungkin sebab tu lah PCM kata dunia blog da semakin hambar dan membosankan. Entah lerr...

Kalo tengok dalam bloglist kat atas, jarak masa antara entri-entri baru dari para blogger sangat panjang. Entri yang last sekali dalam 5 teratas tu pun sejam yang lepas. Aiyakkk! Ape nak jadi ni???

Kalau dulu-dulu, cepat betul tenggelam entri baru kita. Setiap entri baru antara blogger-blogger bezanya paling kurang 2-3 saat je. Sampaikan entri kita pun terhumban dengan begitu cepatnya ke bawah. Huhuhu...

Tapi sekarang...

Awat nehhhhh?


22 comments:

Muslimah Optimis said...

aiyokkkkkkkkkkkk.. see my status kat Fb n blog... hehehehe... sari satu entry je tak pon dua hari satu entry... jadi sayang giler nak update sari dua tiga entry sebab saya bukan blogger tegar.. huhu

H.J said...

sibuk kot..masing2 ada kerja yang lebih utama

Kalamhati said...

kering idea sudah?atau mood lintang pukang?huhu akak pun takde masa sgt skang..bila letih,mood tarak..huhu

nuruashia ♥ said...

sokong HJ..!!!

MerLe said...

tgh sibuk skg ni.. kdg2 x sempat nk wt entri baru walaupn idea ada.. singgah mn2 blog yg teratas je..x sempah nk terjah semua...

ain revival said...

busy kot.ataupun dah bosan dgn blog. tambah-tambah lagi tak tahu nk tulis hape. tade idea.

dats me actually..aishhh..

Iffah Afeefah said...

Nk tulis takot org x bace hurm

Azzah said...

samalah,sekarang dah sehari satu je entry..dapat satu entry lepas jugak buat bekal bw nanti..dah pakat bz

kura said...

hahah. hangat hangat je kan. heheh

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe sma la.. sknag ni pling bnyak up entri 5 je sehari.. bizi.. bukan xde idea, xsmpat sesgt..keja pn brlambak.. apa lgi pasni kna dok floor prsediaan nk g brazil.. blk keja lps isyak terus tido.. penat yg amat...

suesephia said...

ramai yang sibuk sangat mungkin :)

Rozuan Ismail said...

ini semua sebab timbul blogger yang gila trafik.aik.apa kaitan?

FaKArePa!n said...

saya dah update tu..g la tgok..

JIJI YU said...

cari ati

senyumSOYA said...

busy ngn tanggjungjawab lain kot kak sunah.. ^^"

logorithm said...

Ok mah... entri Cik Sunah berpeluang terpampang lebih lama kat blog Ben mah. Hehe...


I baru jer nak bertanya naper dah lama Ben tak buat blog/entri pilihan. :-)


Terbaru dari Logokoko:

[11PG] Gambar lori Alam Flora eksiden...

[U] Here In My Home

[U] Ah Long perosak harta awam!

fRaMe+LenSeS said...

Entah la boss. Nadh pn tatau. Hihihi

[sutera kasih] said...

perasan jgk sbnrnya..di bloglist sy pun agak jauh jarak masa blogger update new entry..mgkin masing2 busy tu..

sergeant keroro said...

orang penting sekarang, haha XD

Suhaili Sarif said...

hrni update sbb da 11hr x update.hmmmmmm

Zulfikar Hazri said...

sibuk kat dapur la KAKAK froggy...




bluuuweeeekk :P laaarik...

BeloG MTT said...

Hmm tu la kan..semakin hambar laa..tak syokk ! :(

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.