BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday #24 : Buat Ape Kat Sini?



21 comments:

.eypgonzales. said...

na pos kad raye , raye da lepas ... XD

Kancil 8349 said...

semangat hari raya dan semangat kemerdekaan...

siti kektus said...

Saja buat lwatan. Kan kak? HeheheSaja buat lwatan. Kan kak? Hehehe

aimie amalina said...

aiyaaaaak
pos apekah?

imaza93 said...

pos kek lapis ka?
kekeke~

FasiHaH SupiaN said...

mcm2 boley...asb,byr bil,pos laju,jumpe org kee..huhu

JIJI YU said...

lawonye gambor gune sony

H.J said...

buat praktikal..hoho

Citarasa Rinduan said...

sekarang dah mudah.. nak pos apa jer.. pos malaysia dah boleh sediakan.....

sunah nak bagi kak ayu apa ya??
hahahha

mohd zhafri said...

semalam nak pergi pos laju kat larkin...last2 sesat sampai tebrau...haha

Eera Shera said...

pos kuih raya yg tak habis.. hehe

Cik Bambam said...

pos kek lapis kat akak.. ehem3.. :D

Anum said...

nak pos barang atau nak amik barang nie
ermmmmmmmmm

maszull said...

salam sakura...wah nak pos apa lg ni...hehehe...:)

logorithm said...

Poslaju tengah beraya lagi ker? Kosong jer? Hehe...


Terbaru dari Logokoko:

[U] Ah Long perosak harta awam!

[13PG] Taik hidung yang degil

[U] Virtual Reality (VR)

aizamia3 said...

lawatan sambil belajar..

Solihin Zubir said...

beraya kt pjbt pos? ke? haha..

Oh Oeya said...

buat amik gambo kaunter heheh..

Kalamhati said...

amik parcel koott..hehe

afifi embong said...

2323..ni number tu

NURUL NADIAH MAMAT said...

uih...pejabat pos kat area nad tak de cantik macam nie..sejuk je mata...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.