BLOG ENCIK SUAMI

Monday, October 24, 2011

Ehhhhh, Nakalnya Budak Dua Orang Ni!

Budak dua orang mana yang nakal tu?

Budak-budak ni ha...

kerana lily


SUTERAKASIHYANN


Nape diorang nakal???

Sebab diorang ni gatai sangat pi godek entri sampai ke penghujung dunia tuuuuuu...


P/S: Punye la simple entri pertama saya dulu...=.=


17 comments:

aimie amalina said...

kakakakaa
sebenarnye kak sunah
dah lame nak godek
tapi lupeee jek =.=

tetibe tergerak tadi..kak yanti aka sutera kasih tu tirukkkk mie
hahaha =p

JIJI YU said...

haha..retisss

FaKArePa!n said...

sy x nakal ke?? hihi

diana said...

hahaha..
akak malu kalau orang baca entry lama2 dulu...
kalau ada sapa2 nak baca,baca je..'jangan cakap apa2..
segan la..
hahahahah

SoLy SoLicious said...

hamboi... heee

Tea said...

Setiap entry ada rasa yg berbeza...

maszull said...

assalamualaikum sunah....yg lama tu yg bestnya sbb boleh tahu mcm mana mula2 sunah berbloggingkn...:)

eiela said...

rajinnya diorang...

Iffah Afeefah said...

Ai rase ai da komen

mne komen ai pegi grrr

junko-el-hida said...

ish3..baru sedar sunah dah pki innity..dasyat!..ketinggalan zaman dah aku nie..huhuhu

Selendang Merah said...

hahaha...sy pon nk jd nakal gak lah..:D

Selendang Merah said...

hahaha...sy pon nk jd nakal gak lah..:D

FasiHaH SupiaN said...

yg lg sorg xkenai..nk pi terjah...

NadiRah said...

hahahaha....
nak godek sane gak ar...

IBU GEBU said...

kakak juga suka membaca entry seorang blogger yg kakak kagumi semasa dia baru mula berblogging... nak cari bgmana dia boleh tarik pembaca dari dia tidak dikenali hingga sekarang...

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe akak sentiasa menoda entri lama sunah..walau berjela panjang baca.. siap buat 'episod' sndiri lgi hehe..



erm, satay wak rado tu belakang umah kakak akak tau :).. aidiladha ni akak ke sana lgi sbb akak xdpt balik kelantan,, 'duty'

Eera Shera said...

haha..comel je dorg berdua tu :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.