BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, October 4, 2011

Macam Mana Nak Hubungi Saya?

Jangan berfacebook sampai macam ni ye~~~ (klik gambar untuk source)

Sis Munna ada tinggalkan komen kat entri sebelum ni. Macam mana nak hubungi saya, ade FB atau email tak, sebab nak tanya sesuatu tentang blog.

Ermm...kalau tengok kat sidebar tu, bahagian bawah-bawah, ade badge FB saya. Kat fanpage pun saya jenguk-jenguk juga. Klik situ leh, klik kat bawah ni je pun boleh gak.

di Facebook


atau di twitter


Ok?


13 comments:

FaKArePa!n said...

mmg dah selalu sgt kaco Sunah kat FB.. hik3

Munna said...

hahaha..smp wat entry....ok2..
dapat2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ok..nnt kiter carik awak gak ye adik sunah.hehe..dah follow twitter gak

Solihin Zubir said...

ingatkan nk bg no phone... ;-p

IBU GEBU said...

dah tau rumah dia pun... tunggu time je nak terjahhhhh!!!

Cik Bambam said...

bg lar no fon..baru kelas kau mariaaa!! ehehhe

Anum said...

n3 khas nie
hehe

ciK LyndaWawa said...

no tepon kak?hehe

aimie amalina said...

okeh akak sunah!

ijA said...

ok..

Novelgurl said...

ala..nk no.tipon..hehe

Munna said...

dah post kat wall fb sunah.. poca hontas =)

JIJI YU said...

ak mkn kurma je depan lappy

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.