Macam Mana Nak Hubungi Saya? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, October 4, 2011

Macam Mana Nak Hubungi Saya?

Jangan berfacebook sampai macam ni ye~~~ (klik gambar untuk source)

Sis Munna ada tinggalkan komen kat entri sebelum ni. Macam mana nak hubungi saya, ade FB atau email tak, sebab nak tanya sesuatu tentang blog.

Ermm...kalau tengok kat sidebar tu, bahagian bawah-bawah, ade badge FB saya. Kat fanpage pun saya jenguk-jenguk juga. Klik situ leh, klik kat bawah ni je pun boleh gak.

di Facebook


atau di twitter


Ok?

13 comments:

  1. mmg dah selalu sgt kaco Sunah kat FB.. hik3

    ReplyDelete
  2. hahaha..smp wat entry....ok2..
    dapat2

    ReplyDelete
  3. ok..nnt kiter carik awak gak ye adik sunah.hehe..dah follow twitter gak

    ReplyDelete
  4. dah tau rumah dia pun... tunggu time je nak terjahhhhh!!!

    ReplyDelete
  5. bg lar no fon..baru kelas kau mariaaa!! ehehhe

    ReplyDelete
  6. ala..nk no.tipon..hehe

    ReplyDelete
  7. dah post kat wall fb sunah.. poca hontas =)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad