Tuesday, October 4, 2011

Macam Mana Nak Hubungi Saya?

Jangan berfacebook sampai macam ni ye~~~ (klik gambar untuk source)

Sis Munna ada tinggalkan komen kat entri sebelum ni. Macam mana nak hubungi saya, ade FB atau email tak, sebab nak tanya sesuatu tentang blog.

Ermm...kalau tengok kat sidebar tu, bahagian bawah-bawah, ade badge FB saya. Kat fanpage pun saya jenguk-jenguk juga. Klik situ leh, klik kat bawah ni je pun boleh gak.

di Facebook


atau di twitter


Ok?

13 comments:
Write Comments
  1. mmg dah selalu sgt kaco Sunah kat FB.. hik3

    ReplyDelete
  2. hahaha..smp wat entry....ok2..
    dapat2

    ReplyDelete
  3. ok..nnt kiter carik awak gak ye adik sunah.hehe..dah follow twitter gak

    ReplyDelete
  4. dah tau rumah dia pun... tunggu time je nak terjahhhhh!!!

    ReplyDelete
  5. bg lar no fon..baru kelas kau mariaaa!! ehehhe

    ReplyDelete
  6. ala..nk no.tipon..hehe

    ReplyDelete
  7. dah post kat wall fb sunah.. poca hontas =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com