Macam Mana Nak Hubungi Saya?

October 04, 2011

Jangan berfacebook sampai macam ni ye~~~ (klik gambar untuk source)

Sis Munna ada tinggalkan komen kat entri sebelum ni. Macam mana nak hubungi saya, ade FB atau email tak, sebab nak tanya sesuatu tentang blog.

Ermm...kalau tengok kat sidebar tu, bahagian bawah-bawah, ade badge FB saya. Kat fanpage pun saya jenguk-jenguk juga. Klik situ leh, klik kat bawah ni je pun boleh gak.

di Facebook


atau di twitter


Ok?

You Might Also Like

13 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com