BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, October 6, 2011

Nak Tahu Rahsia Remaja Akil Baligh?

Hubungi nombor dalam poster

Mana-mana yang ada anak lelaki tu, boleh lah daftarkan anak-anak kamu ye. Masih dibuka lagi. Kalau tak silap, ibu bapa pun boleh join~ Cer tanya mereka yang dalam poster tu.

Boleh juga rujuk website Gemilang Pasti Management di SINI.


11 comments:

zahidah seran said...

anak lelaki akak belum mumaiyiz..

JIJI YU said...

ehhe mmg penuh dgn rahsia

aimie amalina said...

bagusnyela
ada pihak nk menganjurkan kem gini ann...

mas saari said...

bagus jugak buat kem macam ni... beri pendedahan sikit pada anak2 kita!

Qaseh dalia adelia said...

nak g skodeng boleh hehe

delarocha said...

saya sudah baligh..dan bukan remaja lagi..ahaksss

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

maszull said...

salam sunah...bagus juga ni tapi syg lah mama x ada anak lelaki la...:)

ciK LyndaWawa said...

bgus gak tu..=]

Cik Yuyun Nadira said...

bagusnye ada kem mcm ni :)

Cik Yuyun Nadira said...

bagusnye ada kem mcm ni :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.