BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, October 30, 2011

Saya Terpesona......... Ohhhhhh!

Kek Lapis Cheese Pesona Mek Rebit

Klik SINI kalo korang pun rasa terpesona~ Jangan tipu okehhhh! Berdosa!


27 comments:

ijA said...

wow..kek cheese...sedaappnya..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt terpesona..siapa yg buat tu?jap akak klik

Iffah Afeefah said...

Terpesona jugakkkk

Rozuan Ismail said...

bukan takat terpesona ni.mengidam terus

qasehraihan said...

waaaa...tpesona jugakkkkk...
eh kalau dorang asek tayang gambo mknn sedap2 smpai kita terliur dosa x dia???hakhakhak

Nur Zulaikha said...

adoii..berkeriuk-keriuk asli pulak rasenyer..

Ummi said...

Hahahaaa....terpesona jgk akan dirimu wahai adikku Sunah comeeeyyy...nasib baik akak bukan jejaka...bertuah la "lelaki itu" dihatimu...hehhehe...Thanks eh wat soroton lapis cheese tuh Sunah cayanggg...

..cik gugu.. said...

sangat mantap!!! cantek wooo.. syg nk mkn~

mohd zhafri said...

gulp~

FaKArePa!n said...

pergghhh..

CT Delima said...

Memang terpesona, tapi belum ada masa nak buat kek cheese yang bikin hati jadi terpesona..hehehe

JIJI YU said...

aku rasa biasa je

SoLy SoLicious said...

terliur...

EYQASARA said...

huh~! berpeluh kepala tgok.. teringin... huhuhu.. mcm best! ;)

aimie amalina said...

ohhhhhh
dan2 lapooooo pulak perot ni kan
aiyooooo

fRaMe+LenSeS said...

dari tadi elak nak tgk. skg da ttgk. T.T

Citarasa Rinduan said...

saya tetiba terasa pitammmmmmmmmmmmm

mas saari said...

sangat terpesona! yummy..

maszull said...

assalamualaikum sunah...sungguh terpesona...:)

Aretikz said...

Macam Masterchef woo~

missina said...

perghhh,,terliur,,nk mcm tiramisu pun ade gk kan,,

Tea said...

jgn terpedaya dengan rupa.. bila gemuk baru sedar..

FasiHaH SupiaN said...

sedapnyeee

kiera'sakura said...

mcm ice cream pn ade jugak...

Zul Fattah said...

cam sedap je ..? boleh try ke?

Semut Senyum said...

meleleh ayaq liuq ni

Niena Pengembara Ilahi said...

nak..nak.... :(

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.