BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday #32: Hari Ni Bebi Nak Ikot

Inilah meja 'opis' saya


27 comments:

Anum said...

minat membaca nie
study smart ok

Niena Pengembara Ilahi said...

meja opis..?

kiera'sakura said...

suka lak tgk forggy tue senyum... hihihi

JIJI YU said...

hambo berbulu

niesa said...

bawa froggy g keje

Ajan said...

Hoi! Ko bawak froggy gi office? Buang tebiat ke apa?

c genk bah ne said...

nak ambil patung tu boleh??hehehe


ENTRI BARU:

WALAUPUN TAK SEMPURNA,TAPI ADA BAKAT YANG TERPENDAM

Sunah Sakura said...

@Ajan

saya nak tido peluk dia.... T_T

Munna said...

cute la pomander ball =)

Oh Oeya said...

Lakukan dgn cara yg sendiri selesa ye Sunah :)

Iffah Afeefah said...

Cantik kad sunah suka sakura tu

Phat said...

comey la binatang ijau tu..phat follow sini

mas saari said...

ikut mama pi kerja ye...hehehee

anamizu said...

katak ijo!! :P




luv,
cik ana

~Kirin Selama Perak~ said...

besar2 ni mesti jadi programmer ni !!!
hehehehehe

aDisH.sHidA said...

ERM BAWAK LA FROGGY KE MANA JUA ANDA PERGI...

EH EH MACAM KENAL JE PLAT TU.....TERHARUNYA

Zulfikar Hazri said...

ini..... ini... ini.... ini bebi froooogggyyyyyyy...

Isteri Encek Bard said...

PAPAN CANTIK TU KAK SHIDA BUATKAN DIK.. CANTIKNYERRRRRRR

Santri T.P.I.N.I said...

nak kata teddy bear bukan, nak panggil teddy apa yer...nak minta tologn dgn sunah boleh...?

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/entri-baru-tak-dapat-dikesan-setelah-di.html

Nadzirah K. said...

minta membaca ye? :)

logorithm said...

Yeah bebeh! :->


Terbaru dari Logokoko:

[U] Jom makan strawberi?

[U] Proton Satria Neo menyerupai binatang apa?

[U] Dijumpai mati di padang golf

cik pulau said...

beby froggy duk kat opis la.. hahha

ieyza afieyna said...

comel froggy tu.. hee ^_^

bawa dia p office ye..huhu

ciK LyndaWawa said...

cantik patung katak..=]

Kalamhati said...

ololooo tomei!hehe

Novelgurl said...

ih ih ad katak la

IBU GEBU said...

kakak gebu suka sebab adik kecik jaga pemberian kakak gebu dengan baik sekali...

*kakak gebu mcm teringin nak tengok pemberian itu setelah dihiasi dengan tulisan2 tangan adik kecik...pleeeeeeaseeeee....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.