BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday #33: Sakura

Seronok dan excited tengok nama kedai tu


24 comments:

Tentang Kita said...

kedai sakura..best2...

Bella Bell said...

tu diaa.. sakura.. hhehehe~~

Bella Bell said...

tu diaa.. sakura.. hhehehe~~

aDisH.sHidA said...

kedai makan lesung batu pun ada kan

mana gambo tu sunah

mas saari said...

mesti ada kopi perisa bunga sakura!

BeloG MTT said...

Sis bukak kedai kopi tak bagitahu ponnn :D

[k]o{q}i[n] said...

untunglah nama komersial...

Anum said...

hehehe
suka la tue nama sakura kan

zoe said...

hehehehe...

Sunah Sakura said...

bukak cawangan kat sabah da ni..hahaha

✿ Cik Nisa ✿ said...

kedai pown ade name sakura . hehe . suke yer dye .

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/10/rabu-kedu-10.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

best2...masuk mkn tak dlm tu?

kiera'sakura said...

wahhhh... msti ade byk potret sakura kan kak?

Sunah Sakura said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

tak, tengok dari jauh je..hahaha

aNaYaNa said...

dah ada kedai lah dia..hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe kt kg akak pn ada .. restoran sakura

JIJI YU said...

bile ko wat bissness ni

NURUL NADIAH MAMAT said...

ahaha....ada2 je sunah nie....

aimie amalina said...

erk?
akak?
sabah?
akak dtg si kk ke?
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kalau tawu bole skodeng2 jumpe die..huhuhu..

Iffah Afeefah said...

Aaaaaaaa teruja la tu

shiema sufian said...

sakura jugak :)

Oh Oeya said...

Wah!!!

maszull said...

assalamualaikum sunah...wah teruja betul ada nama Kedai Kopi Sakura kat situ....nanti bolehla buka satu kat Skudai mama boleh pi...hehehhe....:)

anamizu said...

wahhhh teruja,teruja! hehe =P




luv,
cik ana

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.