BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, October 11, 2011

Yesung Datang Untuk Kamu...

Gambar Yesung dari SINI

Maafkan saya kerana terpaksa berehat sebentar dari semua ni...

Kalo ada yang merajuk sebab saya tak update (macam lah ade kan), nah amek ni belon dari Yesung...

Insya'Allah esok-esok kita jumpa lagi eks~


P/S: Yesung~~~♥ Erk!


27 comments:

Anum said...

comelnya dia

Eika Arysha said...

mana belon?x nampak pon belom tu...hehehe

Novelgurl said...

cpt2 klik bile nnmpk nme yesung <3 kih3~

Niena Pengembara Ilahi said...

masa train dlu akak ketagih bau beras...
bla dh jdi blogger tak bertauliah ni akak ketagih blog sunah..

xpelah....asal saje sunah sihat :D

Niena Pengembara Ilahi said...

masa train dlu akak ketagih bau beras...
bla dh jdi blogger tak bertauliah ni akak ketagih blog sunah..

xpelah....asal saje sunah sihat :D

Tentang Kita said...

Ingatkan aper benda yesung tu ruper2nyer org

aDisH.sHidA said...

MULA2 AKAK INGAT SUNAH TYPO HEHEHE..YESUNG..LESUNG..KIHKIH

Nurul Mazni said...

amboiii..minat yesungggg.. kite pun tak kenal saper dia nie.. hik3

Nadzirah K. said...

suju :)

Iffah Afeefah said...

Erk sape laki ni

xmoooo nk yu je

Cik Ice said...

Nak yang dekat hujung tali belon tu je boley..hehe (^_^)

Cik Bambam said...

hamboi.. kaki k-pop jugak ker! ehhehe

Gen2Merah said...

oo, tu rupanya yesung.. baru saya tau.. ehehe.. selamat petang Sunah

Nuur mutiara said...

huhu dh penat berblog ke kak? Err yesung ni sape..xkenai pun :O

MerLe said...

tape..rehat3..kita mmg perlu rehat klu penat..

yesung????

mas saari said...

alah...tak minatlah artis korea ni! lebih suka artis melayu..hehehee

JIJI YU said...

engko pon da jadi kpop dah sekang ni..

sergeant keroro said...

ecececece..

efa nur said...

siapa kah ini??
xkenal pun...hihihi :p

Citarasa Rinduan said...

mmg asyik tertanya2 ttg adikku sorang............
semoga kamu sentiasa tabah dan gembira

delarocha said...

tired?

take a rest.

dont stop.

maszull said...

salam sunah...selamat bercuti yer terimakasih atas belon2 tu...:)

maszull said...

salam sunah...selamat bercuti yer terimakasih atas belon2 tu...:)

Eera Shera said...

tak care kak sunah

Areliff said...

amende yesung tu?

IBU GEBU said...

sunah ada exam ya? semoga berjaya...

kakak gebu sentiasa merindui adik kecik...

Oh Oeya said...

Akak yg tak ke sini.. Sibuk ker akak?!.. Sibuk ape eikk akak ni Sunah?! :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.