GAME: GEGAR YM VS GEGAR SB - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, March 24, 2011

GAME: GEGAR YM VS GEGAR SB


Ops!!! Ini bukan segmen baru abang Ben, tapi saja nak kongsikan kaedah untuk berhubung dalam game terbaru abang Ben yang dilancarkan semalam dan hari ini. Hehehe...

Semalam punye, GAME ANTARA BLOGGER : GEGAR !!!!!! abang Ben suh kumpul seramai mungkin ahli geng dari senarai blogger yang dikumpul sejak jam 10 hingga 11 malam. Tu diaaaaa...kami nampak je nama yang dikenal, zasssss! Katek la ni, siap buzz kat YM masa orang tengah buat kad KBU. Ha...kami guna YM. Yezzaaaa...masa ni da cukup 4 orang, lagi sorang tak tahu nak amek sape. Lepas tu saya tengok ade sorang komen kat entri NI, dan saya ada no fon dia. Jadi, saya cadangkan amek dia je. Senang, terus mintak add kat YM. Bayangkan, sebelum ni tak pernah add pun YM dia, hasil game ni, alhamdulillah dah add... Bincang-bincang kat YM macam Katek cerita kat SINI, akhirnya hasilnya adalah seperti di SINI. :D

Hari ni punye, GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!! lain sikit dari semalam. Lebih mencabar sebab abang Ben tukar cara permainan. Abang Ben pecahkan dulu blogger yang join tu kepada tiga kumpulan. Hambekkk! Berterabur kamu-kamu nak cari sapa ahli kumpulan. Nah...masa ni nak add FB, add YM, add ape lagi...hahaha~ Tapi kami guna group FB je... Bila guna FB, agak sukar sikit sebab tak semua ada dalam tu, jadi kena add dan invite. Masa berbincang, boleh terlepas komen-komen sebelumnya sebab notifications mencanak-canak naik. Bila da seratus lebih komen, haaa...pening wehhh... Abang Ben apetah lagi, mulalah menguap dan bagi tekanan kat blogger yang join. Hahahaha~ Kang ade gak yang tak dapat eskem stroberi kang...:p Hasilnya, kamu-kamu tengok kat SINI pulak~ Banyak gak kenalan baru pelbagai fe'el yang ditemui...hehehe.

So, kesimpulannya, 2-2 ada kelebihan dan kekurangan masing-masing. Kalo yang first tu, ok lagik sebab 5 je...kalo dia bagi 10, hadoiiii..mana nak cari ID YM? Hahaha~ Yang second pulak, kene selalu refresh page...tapi tak perlu add, just bincang je dalam group FB. :)

Lepas ni...ade sape-sape nak add YM? Hahahaha~

P/S: Ade lagi nak join group SERUMPUN SATU MALAYSIA?

18 comments:

  1. huhu....memang gempak game ke 2....siyes...zasssssssssss

    ReplyDelete
  2. km selalu lepas flight pasal game2 segmen2 cian wuwu :(

    ReplyDelete
  3. adoiii game ni terlepas.. IR sibuk.. huuhu

    ReplyDelete
  4. memang pening!

    dah la tadi tenet sl0w..

    tp best2x..heheh

    ReplyDelete
  5. @efa

    huhu..lenkali kalo de game akak masukkan kat kbu ye...:D

    ReplyDelete
  6. @Qaseh dalia adelia

    pening betul sampai tak larat nak komen banyak2 tadi..hahaha~

    ReplyDelete
  7. @Izamir Ridzwan

    hehehe...takpe, malam tadi sempat kan...:D

    ReplyDelete
  8. @syuwai

    hehehe..sian syuwai..lambat sikit up n3 sebab tenet slow..

    ReplyDelete
  9. huhu..xdpt join..mlm rmh xde internet..hehe
    da xleh join ek??t kalo ade game lg rogerla ya..huhu

    ReplyDelete
  10. macam best je... nk add ym sunah jugak!! hahahhaha

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad