BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 2, 2011

Orang Tu Ada Header Baruuuu...


Orang mana?

Jiran saya kat atas tu lahhh...

Siap buat entri lagi nak gitau kat semua dia ada header yang lagi comel dari sape ntah...

Ye, saya memang jeles...!!!

Dengan header lama dia pun saya jeles gak...!

Header yang nampak kemas dan simple memang akan buat saya jeles, okehhhh?

Tak percaya, tengok entri penuh kejelessssssan kat SINI. Tu sebab header dia kemas dan simple gak!

Haishh...

Jangan risau, saya takkan tukar lagi header saya, okie?

Sape suke header kemas dan simple gak, meh undi SINI.


9 comments:

Faris Adli said...

tak faham...macam mana sunah boleh jeles sedangkan sunah yang buat header ady?

Miss Ran said...

alamak tak sme da

haha

ye2..sile tukar y mcm tu jugak

nk gk sme

b a m b a m ' s said...

alahai sunah.. tukau ler jugak..kasi bakar line sekalik!hahahha.. :P

Bella Bell said...

alaaa..bila kak sunah nk tukar header? nk tengok gak nanti..hehe~

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

entah...saya pun tak faham..pelik kan?

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

hehe..saya suka header saya skang ni...:)

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

ahahahahah! nak bakar cane kak???

Sunah Mohammad said...

@Bella Bell

hehehe...bila eks?

mynameismy said...

ady!

haha smart2

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.