BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 1, 2011

NAK SPONTANKAN KHAMIS GAK NI

Hari tu saya duk post kat FB pasal blog sepi sebab raya...
Hari ni saya pulak menyepi dari blog sebab raya...

Ade yang nak datang rumah untuk beraya?
Jemput-jemputla datang Bintulu untuk beraya...

Selamat beraya di hari raya...


11 comments:

al_hakim said...

bintulu jauh o...

mohd zhafri said...

waaa...sikit punya jauh nak terbang ke sinun~ =)

Hanis MY said...

salam aidilfitri maaf zahir batin...

sergeant keroro said...

hehe, jauh sangat la. ufo rosak ni, huhu

ir prof dr alia rosli said...

flight tertinggal

::blog anak jawer:: said...

selamat hari raya kak sunah....:8)

Gen2Merah said...

salam aidilfitri buat sunah sekeluarga ye... semoga berbahagia di hari lebaran ini.,.

JIJI YU said...

bintulu tu kat kora bharu ke

アヌム ちゃん said...

selamat hari raya sunah sakuraa~~~

kura said...

jauhnya bintulu? skype boleh? amboi. skype lg. haha :)

nini said...

finally....terkantoi siapakah gerangan bintulu kat kota bharu =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.