Saturday, October 1, 2011

5 Entri Blog Yang Saya Suka Hari Ini ~♥

Klik imej kalo nak join

Ok, disebabkan entri yang nak kena letak adalah entri yang dibaca PADA HARI INI SAJA, maka yang saya baca hari ni la ye saya promote...


Kak Limah cite pasal lelaki yang reti memasak, ape kelebihan dia... Suka entri ni sebab ada Jamie kat dalam tu, nampak begitu macho sekali okeh... Sebenarnya, suka pada passion seorang cook, so entri cenggini memang disukai lah~


Entri Mama Maszull yang ni walopun simple, tapi sangat berguna ye untuk mereka-mereka yang ada hati-hati untuk dijaga. Suka yang no 9, 10 dan 11. :)


Entri ni, sangat dekat dengan kita semua yang hidup kat dunia ni. Apa yang berlaku pada tiga golongan tu, saya rasa turut berlaku di sekeliling kamu. Ringkas dan padat peringatan yang CA Nadh kongsikan, jemput baca dan muhasabah bersama!


"ingat senang ke jadi pemes..hati tu kena kuat..kalo tak ke longkang jugak la niat kita berblog pada awalnya..pemes tak pemes ke sama je..yang penting hati tu kena jaga.."


Cer baca gak yang last ni... Lepas tu jangan lupa meriahkan hashtag #kalaulahakubuku kat twitter. :p


Terima kasih sudi baca bersama-sama... :)

19 comments:
Write Comments
  1. perghhhh nseb bek kak limah update hohoho3!~

    ReplyDelete
  2. ada yg da baaca. ada yg belum..heee

    ReplyDelete
  3. Salam.. Mak Dara dr segmen yang sama.. Wahhh 5 entry yang menarik.. Mak akan cuba terjah entry entry itu.. =)

    ReplyDelete
  4. huk aloh...makaseh la akak sun

    ReplyDelete
  5. haa..yag akhir tu pling best ! kih3~

    ReplyDelete
  6. nak pergi baca la semua entry tu.. ;)

    ReplyDelete
  7. kirim salam kat abang ben.tak sempat dah nak join segmen dia..hahaha

    ReplyDelete
  8. salam sunah...wah mama ada rupa2nya dlm list sunah x sangka mama mekacih sunah...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com