5 Entri Blog Yang Saya Suka Hari Ini ~♥

October 01, 2011

Klik imej kalo nak join

Ok, disebabkan entri yang nak kena letak adalah entri yang dibaca PADA HARI INI SAJA, maka yang saya baca hari ni la ye saya promote...


Kak Limah cite pasal lelaki yang reti memasak, ape kelebihan dia... Suka entri ni sebab ada Jamie kat dalam tu, nampak begitu macho sekali okeh... Sebenarnya, suka pada passion seorang cook, so entri cenggini memang disukai lah~


Entri Mama Maszull yang ni walopun simple, tapi sangat berguna ye untuk mereka-mereka yang ada hati-hati untuk dijaga. Suka yang no 9, 10 dan 11. :)


Entri ni, sangat dekat dengan kita semua yang hidup kat dunia ni. Apa yang berlaku pada tiga golongan tu, saya rasa turut berlaku di sekeliling kamu. Ringkas dan padat peringatan yang CA Nadh kongsikan, jemput baca dan muhasabah bersama!


"ingat senang ke jadi pemes..hati tu kena kuat..kalo tak ke longkang jugak la niat kita berblog pada awalnya..pemes tak pemes ke sama je..yang penting hati tu kena jaga.."


Cer baca gak yang last ni... Lepas tu jangan lupa meriahkan hashtag #kalaulahakubuku kat twitter. :p


Terima kasih sudi baca bersama-sama... :)

You Might Also Like

19 Comments

  1. perghhhh nseb bek kak limah update hohoho3!~

    ReplyDelete
  2. ada yg da baaca. ada yg belum..heee

    ReplyDelete
  3. Salam.. Mak Dara dr segmen yang sama.. Wahhh 5 entry yang menarik.. Mak akan cuba terjah entry entry itu.. =)

    ReplyDelete
  4. huk aloh...makaseh la akak sun

    ReplyDelete
  5. haa..yag akhir tu pling best ! kih3~

    ReplyDelete
  6. nak pergi baca la semua entry tu.. ;)

    ReplyDelete
  7. kirim salam kat abang ben.tak sempat dah nak join segmen dia..hahaha

    ReplyDelete
  8. salam sunah...wah mama ada rupa2nya dlm list sunah x sangka mama mekacih sunah...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com