Tuesday, March 8, 2011

Entri dan Emosi...


Dari entry tu, mereka kata saya jiwang. Ada yang kata macam sayu saje entry tu. Mereka yang lagi satu pulak kata saya makin banyak post entry berkaitan cinta (walaupun hanya sebagai entry cambest dari blog orang yang da nak kawen tak lama lagi tu...:D) Entry yang ni pulak mereka kata saya marah benar.

Ia terpulang...pembaca mempunyai pelbagai cara untuk membaca entry kita, dan masing-masing dengan gaya serta intonasi yang berbeza. Itu sudah tentu, bukan? Kadang-kadang kita post dengan lemah lembut dan supan suntun, dibaca dalam intonasi tegas dan marah-marah. Hoho~ banyak berlaku ni...yang tegas dan emosi lak dibaca macam kelakar...eiks, tapi jarang lah macam ni...

Sebab tu, kena hati-hati dengan apa yang kita tulis dalam entry, takut tersalah intonasi pulak...ade yang merajuk dan bawak diri sambil tekan unfollow. Ops, guro saje, okie?

Dah...hari ni sangat sibuk, tak sempat nak balas jejak kamu-kamu semua...da lama tak blogwalking...:( malam ni pun ade meeting lagi. Tuan direktor vlog kata, kena kurangkan berblogging nampaknya sekejap sebab nak setelkan banyak laporan. Sekejap je, okie? Hahaha~ (mana boleh tinggal...adessss...-_-")

Oh ye, petang tadi ade artis popular buatkan seloka menarik... Erm, pilih jadi entry cambest kali ni pulak ye~


ENTRI CAMBEST ARTIS POPULAR

34 comments:
Write Comments
  1. ALONG USOPPPPPP ^^ saye peminat beliau! bahahh~

    ReplyDelete
  2. @y u y u Z u l a i k h a

    uiks! anda memang pantas! hahaha! along the tomok!

    ReplyDelete
  3. betul² :D setiap orang ada mcm² pendapat dan pandangan kan..

    ReplyDelete
  4. sunah :) aduuuuuuuuuuuuuuuus x sabar rasanyer akak nak melihat myboss n mymadu nie

    ReplyDelete
  5. kalo xemo,cena nak tulis entry...hehe

    ReplyDelete
  6. as salm.
    ya.lagi tinggi kita belajar,lagi tinggi pemahaman yang apat kita fahamai. macam penguasaan bahasa.kalau kita cuba bersyair kat orang yang dah memang bab2 syair ni dah asam garam dia, memang tak kena tempat la kalau tersilap bawa maksud. yang penting, borak sekadar santai macam encik ben =)

    moga urusan sunah di sana dipermudahkan-Nya.ameen.. =)

    ReplyDelete
  7. nak terjah artis tu lah!! huhu

    ReplyDelete
  8. banyak2 berehat lah sunah ea...;)

    ReplyDelete
  9. take care syg. :)

    entry khas buat kamu : http://najwahazwani.blogspot.com/2011/03/sakura-malaysia.html

    ReplyDelete
  10. aiyak!! hahaha.... dah kawin la sunah... nak sanding jek...:)

    ReplyDelete
  11. adoi,banyak nye link
    saje nak soh tekan sume tengok entri mane

    ish ish ish
    sabo jelah

    ReplyDelete
  12. sunnah--
    hari nie kak pun agak emosi...adeh

    ReplyDelete
  13. @KyêrulL

    ya, pandangan saya pun tak sama dengan kyerull...kyerull nak choki2, tapi saya nak eskem popop...:D

    ReplyDelete
  14. @Citarasa Rinduan

    hehehe...nampak jugak, cuma tak sempat nak komen...adessss...

    ReplyDelete
  15. bergenang sudah air mataku
    saat terbaca patah katamu
    rupanya ada peminat selokaku
    tercetus semangat terhindar jemu

    thnx kak sunah.. taktau nape rase terharu plak bace entry nih.. =.=

    ReplyDelete
  16. @Along Usop

    waa~ artis datang ke blog akak!

    eiks, terharu lak along the tomok ni...

    ReplyDelete
  17. terharu rasa dihati mesti
    kerana diriku bukan seniman
    diri terasa sungguh dihormati
    atas pujian diberi teman

    mud tgh terharu sebab td Ujang sudi tegur @ pomot blog along..

    then bace kat sini... kak Sunah pulak.. tu la.. =)

    ReplyDelete
  18. @Along Usop

    bagusla gitu~ :) akak promote seloka along je...tak tau bape ramai yang klik, tapi along akak terharu betul baca seloka tu...thanks tau!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com