Hari Ni Besday Kak Limah !!!

September 27, 2011

Kak Limah ooo Kak Limah...

Ni bukan Kak Limah yang dalam cite Misteri Sedenak bersama-sama Pak Cik Mat dan Papa Bennnn dulu-dulu tuuu...

Antara kisah Kak Limah yang pernah jadi penyeri blog:
Kak Limah Curang!!!
Kak Limah Mintak Undi...

Tapi ini Kak Limah jelitawan yang masih sihat walafiat otak dan pemikirannya...erk!

Hahaha... Jangan marah ye Kak Limahhhhh~~~

Saya suka skodeng blog Kak Limah ni sebab dia suka cerita benda pelik-pelik dalam blog dia.

Dari cite dia kira berapa ekor semut yang terenjit-enjit sampai la ke cerita dia dikaco oleh semut-semut *erkkk, takde pon cite ni~~~*, sume dia nak citeeeee!

Tetiba kannn masa berjalan-jalan kat FB tadi, tertengok la events kat tepi tu...

Ade nkoo nama Kak Limah keluar kat tepi tu, hari ni besday dia rupanya...

So, tak boleh nak tulis kat wall dia, saya pun buatlah entri ni...

Boleh kan Kak Limah???

Agaknya macam ni la muka Kak Limah makan kek...

Hepi besday ye Kak Limah...

Moga jadi Kak Limah yang sukses di dunia dan juga di akhirat...

Ameen...

Ape???

Kamu-kamu nak wish Kak Limah gak???

Betul keee??? Tak takut Kak Limah kejar nanti???

Ok, ok! Kalo tak takut, meh la serang Kak Limah kat SANAAAA~~~

You Might Also Like

15 Comments

  1. aaaeeeee budak tecik, makan ape comot2 ituuuu?? ;)

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum akak... sorry , kmk baruk twuk duhal ktk tk org sarawak juak.. anyway, kmk mk mintak jasa baik ktk utk vote page utk junior sekolah kmk..tk link nya- http://sakuraputeri.blogspot.com/2011/09/vote-mereka.html
    tq.

    ReplyDelete
  3. nak terjah kak limah laaaaa....la la la la la...

    ReplyDelete
  4. Meh jenguk bufday gurl ni.. Hapy bufday kak Limah

    ReplyDelete
  5. salam sunah...hapy bornday to kak limah yer...jom terjah blog die...:)

    ReplyDelete
  6. ish ish ish...makan kek pun nampak comel kan?

    terima kasih sunah sebab follow blog saya...

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir kak limah~~
    jgn jati hantu.. hee~~

    ReplyDelete
  8. terharunyeee kak limah rase uhuk9!~
    lap u sys sunnah :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com