BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 27, 2011

Hari Ni Besday Kak Limah !!!

Kak Limah ooo Kak Limah...

Ni bukan Kak Limah yang dalam cite Misteri Sedenak bersama-sama Pak Cik Mat dan Papa Bennnn dulu-dulu tuuu...

Antara kisah Kak Limah yang pernah jadi penyeri blog:
Kak Limah Curang!!!
Kak Limah Mintak Undi...

Tapi ini Kak Limah jelitawan yang masih sihat walafiat otak dan pemikirannya...erk!

Hahaha... Jangan marah ye Kak Limahhhhh~~~

Saya suka skodeng blog Kak Limah ni sebab dia suka cerita benda pelik-pelik dalam blog dia.

Dari cite dia kira berapa ekor semut yang terenjit-enjit sampai la ke cerita dia dikaco oleh semut-semut *erkkk, takde pon cite ni~~~*, sume dia nak citeeeee!

Tetiba kannn masa berjalan-jalan kat FB tadi, tertengok la events kat tepi tu...

Ade nkoo nama Kak Limah keluar kat tepi tu, hari ni besday dia rupanya...

So, tak boleh nak tulis kat wall dia, saya pun buatlah entri ni...

Boleh kan Kak Limah???

Agaknya macam ni la muka Kak Limah makan kek...

Hepi besday ye Kak Limah...

Moga jadi Kak Limah yang sukses di dunia dan juga di akhirat...

Ameen...

Ape???

Kamu-kamu nak wish Kak Limah gak???

Betul keee??? Tak takut Kak Limah kejar nanti???

Ok, ok! Kalo tak takut, meh la serang Kak Limah kat SANAAAA~~~


15 comments:

Iffah Afeefah said...

Grr ee x komndai td

blog-tips-kurus said...

aaaeeeee budak tecik, makan ape comot2 ituuuu?? ;)

Fathin Fazila Razali said...

assalammualaikum akak... sorry , kmk baruk twuk duhal ktk tk org sarawak juak.. anyway, kmk mk mintak jasa baik ktk utk vote page utk junior sekolah kmk..tk link nya- http://sakuraputeri.blogspot.com/2011/09/vote-mereka.html
tq.

Niena Pengembara Ilahi said...

mgkin muka kak limah msa kecik cmtu kot

Anum said...

happy b;day kak limah

JIJI YU said...

gebunya kak limah

Yumida said...

nak terjah kak limah laaaaa....la la la la la...

sergeant keroro said...

kita yang kejor kak limah :P

Isteri Encek Bard said...

Meh jenguk bufday gurl ni.. Hapy bufday kak Limah

mas saari said...

eppy birthday kak limah...hehehee

maszull said...

salam sunah...hapy bornday to kak limah yer...jom terjah blog die...:)

Santri T.P.I.N.I said...

ish ish ish...makan kek pun nampak comel kan?

terima kasih sunah sebab follow blog saya...

Solihin Zubir said...

selamat hari lahir kak limah~~
jgn jati hantu.. hee~~

aimie amalina said...

heee
epi beday juge kak limahh! =]

nuruashia ♥ said...

terharunyeee kak limah rase uhuk9!~
lap u sys sunnah :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.