BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 27, 2011

Dah Lama Tunggu!


Bila lagi saya boleh capture moment macam ni?

Lepas ni mungkin tak dapat lagi...mungkin akan berubah lagi..

Dah lama saya tunggu...alhamdulillah, tercapai jugak hasrat hati hari ni...hehehe...

Saya suka nak berkongsi dengan dia benda ni...

Dari blog dia...

Dari blog saya...

Nak kongsi jumlah yang sama...pada hari yang sama. :D

Dia ni pun berblog da lama jugak, sama kot dengan saya. Blog template da bertukar banyak kali. Tapi yang kali ni paling saya suka. Sangat nice walaupun mungkin ada yang rasa template tu kebudak-budakan? Hahaha~

Nak tau sape yang berkongsi nombor ni? Sape lagi kalau bukan dia NI.

P/S: Haa...sape tak undi lagi jiran saya hari ni? Klik SINI. Nak tengok blog newbie yang mantop sehari je dah dapat 1000UV? SINI, SINI!



11 comments:

Faa Eryna said...

wahhh hebat hebat si sakura ni ;)

... said...

as salam..
wah! no. follower yang sama!

XD

ler..katek rupanya =)

KyêrulL said...

i xde ke youuuu huwaaa

mizzkechique said...

hebat...sama lak kan...

bila la follower MK nk cecah riban ni..

Pembawa_Wacana said...

i pun tak de.....huuuu huuu huuuwaaaa

mama comel said...

hee~~ thniah..bestnya..bila la plak qila dpt tgk follower qila mcm tu..??

Faris Adli said...

bestnya follower beribu2 ni...mesti sehari UV ppun beribu2 juga

putERi-kAtEk said...

KAK SUN!!!! SAYANG KAMU LEBEY LAAAA..

Ummu Khaulah Hasan said...

perrrghh !

hebat ;)
tahniah ! hhehee..

singgah sini dari jauh sebab nak follow and godeh2 entry blog ni. hehe ;)

ewanrani said...

wah follower dah beribu2 ma...best betulla..bila la ewanrani nak beribu2 nie...hehe...

entries terhebat>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

Belog MTT said...

Wahh syok...sehati dan sejiwa laa niy.. Hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.