Wednesday, April 27, 2011

Dah Lama Tunggu!


Bila lagi saya boleh capture moment macam ni?

Lepas ni mungkin tak dapat lagi...mungkin akan berubah lagi..

Dah lama saya tunggu...alhamdulillah, tercapai jugak hasrat hati hari ni...hehehe...

Saya suka nak berkongsi dengan dia benda ni...

Dari blog dia...

Dari blog saya...

Nak kongsi jumlah yang sama...pada hari yang sama. :D

Dia ni pun berblog da lama jugak, sama kot dengan saya. Blog template da bertukar banyak kali. Tapi yang kali ni paling saya suka. Sangat nice walaupun mungkin ada yang rasa template tu kebudak-budakan? Hahaha~

Nak tau sape yang berkongsi nombor ni? Sape lagi kalau bukan dia NI.

P/S: Haa...sape tak undi lagi jiran saya hari ni? Klik SINI. Nak tengok blog newbie yang mantop sehari je dah dapat 1000UV? SINI, SINI!

11 comments:
Write Comments
  1. wahhh hebat hebat si sakura ni ;)

    ReplyDelete
  2. as salam..
    wah! no. follower yang sama!

    XD

    ler..katek rupanya =)

    ReplyDelete
  3. hebat...sama lak kan...

    bila la follower MK nk cecah riban ni..

    ReplyDelete
  4. i pun tak de.....huuuu huuu huuuwaaaa

    ReplyDelete
  5. hee~~ thniah..bestnya..bila la plak qila dpt tgk follower qila mcm tu..??

    ReplyDelete
  6. bestnya follower beribu2 ni...mesti sehari UV ppun beribu2 juga

    ReplyDelete
  7. KAK SUN!!!! SAYANG KAMU LEBEY LAAAA..

    ReplyDelete
  8. perrrghh !

    hebat ;)
    tahniah ! hhehee..

    singgah sini dari jauh sebab nak follow and godeh2 entry blog ni. hehe ;)

    ReplyDelete
  9. wah follower dah beribu2 ma...best betulla..bila la ewanrani nak beribu2 nie...hehe...

    entries terhebat>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    ReplyDelete
  10. Wahh syok...sehati dan sejiwa laa niy.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com