BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 10, 2011

Dia Kata 1...2...3...4...


Alhamdulillah, cantik no~ 1234~

Terima kasih ye jiran buat entri NI. Tu la gunanya kita ada jiran ni. Kalau posmen datang rumah tinggal bungkusan, ade gak yang tolong simpan dulu bila kita takde kat umah. Kan, kan, kan?


Pemilik no bertuah tu adalah snasatieka...dia siap mention kat shoutmix lagi. Terima kasih ye snasatieka~ :)

Terima kasih juga kepada semua yang terus berkunjung ke blog ni...doakan moga terus kuat untuk memberi manfaat kepada semua...:)



11 comments:

||aLeaSaRa|| said...

tahniah...amin.suka cari ilmu di sini...

Nisa' Pasir Gudang said...

Moga terus melangkah maju .. sangat suke dgn angka itu

forever love said...

tahniah kak.. lama ny atq nk jadi macam akk

nazirulhazwan~ said...

fuh, da hebat kawan den sorang ni:)

Sunah Mohammad said...

@||aLeaSaRa||

terima kasih aleasara..:)

Sunah Mohammad said...

@Nisa' Pasir Gudang

insya'Allah...:)

Sunah Mohammad said...

@forever love

insya'Allah akak doakan satu hari nanti sampai jugak...:)

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

ang lagi hebat Ir..:)

*47!k@# said...

wahh..terima kasih kak sunnah!!tanx ye follow ika.. baru tadi ika perasaan akk follow ika..

... said...

as salam..
hehe~ cantik no tu =p
tunggu jadi no. 5 pula kat hujungnya lepas ni. ameen..
=)

Miss Ran said...

sori lambat terjah..dah berani komen hahaha

1234...jiranku yang dapat...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.