BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, April 5, 2011

JOM Gelak Guling-gulingkan KATEK!


"Gila main game dalam blog.. asal bersegmen, muka dia terpacak kat depan tapi sure tak nampak..."

Hahahahahahahaha! Gelak guling-guling ramai-ramai jom!!! Hahahahaha~ Abang Ben KUTUK sal budak kecik tu kat SINI.

Budak kecik tu balas balik kat SINI.

Wahahaha~ adesss...hiburan lawak jenaka di pagi hari~ Lalala~

Kepada Katek, tahniah dah berdotcom ye! Best tak surprise tu? Gi godek-godek blog dia masa dia tengah kelas. Dia balik-balik tengok dah tukar kepada www.puterikatek.com. Hahahaha~ Punyeeeeeelah gembira budak kecik tu...terus mati hasrat dia nak tutup blog! Bagus tak taktik ni? Wahahaha~ Ops! Sori Katek...:p

Agak memeningkan gak masa nak transfer ke dotcom tu, baru lepas pening dengan game Survivor Sakura Budika hari pertama. Dengan internet yang slow, kami mendaftarkan domain Katek, erk, CIMBClicks lak kul 4 pagi baru antar TAC! Tengah tido lah masa tu...haishhh. Esok paginya saya setelkan semula, dan alhamdulillah dapat jugak. Cuma DNS untuk domainnya tak setup lagi masa tu. Bermesej-mesej dengan admin iHosterz, akhirnya selesai jugak urusan setup. Lepas 20 minit try godek blog Katek, then...tadaaa! terhapus sudah http://puteri-katek.blogspot.com macam yang Katek cite kat SINI.

Lepas ni macam ramai je nak tukar ke domain...errr...sat eh, saya approve kat FB sat. :D



15 comments:

forever love said...

wah.. best nya.. atq bulan 10 ye kak

Mira Amirudin said...

like~

Miss Ran said...

erk bayar ke?

duit tkde nk tuka

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu...kena bayar kan?camno lah akak nak bayar sedangkan akak kat doha kan?tak pandai..tak pandai...apa pun.tahniah buat katek

Sunah Mohammad said...

@forever love

bulan 10?

Sunah Mohammad said...

@Mira Amirudin

:)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

ha'ah..bayar setahun tak sampai rm30 pun...

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

guna internet kak...ade cimbclicks or maybank..

putERi-kAtEk said...

heheheehe entry khas... mekasih2...hehehehe... terharu...huhuhuh

waveX said...

wah..semua pakai dotcom..x pa..kita org2 kebiasaan ni pkai blogspot je..

aDisH.sHidA said...

SUNAH BAYARKAN UTK AKAK

forever love said...

yup.. bulan 10 nanti..

Arpiiz said...

huih, ramai gak ye yang dah tukar ke domain..takpe sabar dulu..T_T

shahjiehan said...

tu dia...dah ade dot kom... hmm..kita ni blogger mentah..suma pakai blogspot.je...huhuk

... said...

as salam..
wah! bagaikan cendawan. ramai yang dah ber dot com

=)

satu tindakan pelan positif tu ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.