BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 20, 2011

PERHATIAN UTM BLOGGERS!


UTM Bloggers kah kamuuu...?

Okie, kalo ye, sila join group UTM Bloggers di FB yang baru je dibuat tadi kat SINI.


Tak kisah lah dah grad ke tak, kalo rasa-rasa dulu dari UTM atau sekarang masih dalam UTM lagi, jemput-jemput join ye...

Nak mempermudahkan urusan gathering...sume da tanya kan bila nak buat? Haa...cepat-cepat join!



9 comments:

Mas Ahmad Safwan said...

.bakal UTM takde ke cik Sunah ?

BLOG Mas Ahmad Safwan

Oopss..Cikgu Cinta said...

ala.....uitm nak gak!!!!huhu

kAmi dAn mEreKa said...

tak pernah register pon leh join ke, hehe :)

Woofer Storm said...

laaaa,mcm mna ni..kalau sok baru nak register utm boleh?heheee

Faris Adli said...

sunah, pelajar udm boleh tak? lebih kurang je kan kalau sebut..udm dan utm..nanti la ajak adik join..adik belajar kat utm..

off topic jap..nak promote blog jap..
http://www.duniafaris.com/isu-semasa/ifc-jangan-kita-buat-tak-tahu/

walaupun cam dah senyap je ifc ni. tapi tak bermakna dah takde. diam2 ubi berisi

Solihin Zubir said...

ok.. sy bukan UTM.. hehehe..

aLya maNip said...

yea!!! da join da..hehe

Sabihah said...

bekas utm bleh laa kan??tq for the info..^_^

alexa yussida said...

saya pnah jd student 4cast-mara utm dlu utk 5 bulan..kira jugak ke?

hehehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.