BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 27, 2011

SANTA... Jom Bersanta !


Tadi pagi PCM tanya, da jenguk blog baru tu?

Waaa...da kuar ye, terus lah terjah kan. Sekali tengok...header dia. Erk! Santa? Macam santa clause pulak...ahahaha~ Ops! Jangan marah nooo...sape suh buat gitu! Tau la dua-dua tu nak gabungkan sebab dua-dua ended dengan huruf 'I'. Tapi cam peliksss...hehehe.

Terus dia tukar header! Keh keh keh...baru la nampak tak SANTA! :p Jom lah kita bersanta...eh! Bersantai kat blog baru tuuu...klik SINI~



7 comments:

Ujang9897 said...

kita gigit blogger newbie tu nak..=)

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

jom ujang jom!!! hahaha~ newbie lah sangat!

Faris Adli said...

tapi aku lebih suka header santa tu.. dan aku lebih suka header blog baru banding blog encik ben yang dot com..

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

hehehe...nampak lebih santai ye?

Faris Adli said...

ye :-) yelah tiap orang ada pendapat masing2..kalau encik ben dah suka cam tu terima je la :-)

... said...

as salam..
hehe.
ingatkan santa clause

XD

Miss Ran said...

haha rajin updte

erk buli newbie

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.