BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 13, 2011

SELAMAT TINGGAL BEN ASHAARI



Selamat tinggal Abang Ben...
Maafkan saya...
Saya bukan nak ucap sangat selamat tinggal ni...
Tak terniat pun...

Tapi...
Saya kena sebut jugak...

Sebab...
Saya nak join segmen penutup tu...
Kamu-kamu klik header kat atas yeee...hehehe.


JOM UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI



4 comments:

al-lavendari said...

SIAPA BEN ASHAARI TU ?

Sunah Mohammad said...

sape eks...ce klik banner tu..

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

Pembawa_Wacana said...

sape ben ashaari tu??? Lawyer?? Majistret?? Ahli muzik?? :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.