BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 21, 2011

Uwekkkk!


Da...

Siyes nak muntah!

Huhuhuhu! Pening! Gggrrr!

Bilakah semuanya akan berakhir?

Sabar ekss...

Mungkin takde update untuk hari ni...

Nak mengadap jurnal dan paper!

-Allah, permudahkan segala urusanku dan urusan sahabat-sahabatku...ameen-



13 comments:

aliarosli said...

amin

emmmmmmmmm,jangan muntah, pengsan dulu

hahhahhahah

HAJAR hasan said...

sabar ye kak sunah! all the best! you can do it. amiin. insyaALLAH. ;)

anies anessa said...

akak,jgn muntah2..hehehe

y u y u Z u l a i k h a said...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

aDisH.sHidA said...

i'allah akan dipermudahkan...sunah caiyok caiyok

efa said...

sabar akak sunah moga dopermudahkan segalanya amin

Pembawa_Wacana said...

sabar...sabar.... ni pun tengah bace jurnal...jurnal di kanan...komputer on di hadapan...

Arpiiz said...

nah saya bawakkan baldi kalau akak nak muntah..hehehe

Miss Ran said...

amin

saba ye..tp kalao tak tahn sgt..rehat seketike..

sakit t

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amin..moga mudah semuanya

Nisa' Pasir Gudang said...

Ya Allah permudahkan urusan adikku ameen~

... said...

as salam..
moga dipermudahkan-Nya..

ameen..

adei. encik PW sambil menyelam, minum air!
wah! tu boleh muntah.
eh. jap. apa panggil tu kalau sesak nafas dalam air? yang macam muntah tu..?
time ni la lupa.adei
huhu

XD

Siti Khadijah said...

hihihihi..good luck n selamat memuntahkan ilmu anda..:P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.