Nasihat Daripada Anonymous Hackers


Bila ditanya, kenapa mereka menggodam blog orang lain...



Dan bila ditanya, kenapa blogger yang menjadi sasaran...


Jadi, bloggers sekalian, lepas ni kene buat ape?

43 comments:

  1. password same pon takleh.. tu yg senang nk ingat kan.. erkk

    ReplyDelete
  2. errmmm FB dah 4 kali kena hack...

    blog belum lagi....


    yahoo dah tukar password...semua sebab main poker FB ade cip 11juta... cissssss

    ReplyDelete
  3. paswed saye sangaat panjang. saye pun ambil masa lama nak menulisnya.




    oh ya! saya dari sini ^_^

    ReplyDelete
  4. erkkkkkkkkkkk adehh susah la camni .. T_T

    ReplyDelete
  5. thanks atas perkongsian ini sunah...

    ReplyDelete
  6. tapi kan...
    mana komen akak ??
    muahahahaha

    ReplyDelete
  7. password boleh je sama untuk social network. tapi jangan oula pada email.

    kenapa? sbab bila social network di hack, hanya email yang boleh recover.

    kalau email pon dihack kerana guna password yang sama?

    opps. maaflah :)

    ReplyDelete
  8. Perghhh mendetail kot...


    akakaka seram sejok den dongar..!

    http://www.mejuez.com/2011/06/some-of-malaysian-voices.html

    ReplyDelete
  9. kali ni datang gelak golek2.
    hanya orang tertentu ja tau kenapa gelak golek2..
    muahahahhaa !!!
    :D

    ReplyDelete
  10. hi..i have just followed your blog..you have nice blog here and i hope you can follow my blog too..will be waiting for you on my blog :-)

    ReplyDelete
  11. waaaa... takutnya.. senang je dorang trace kita punya password

    ReplyDelete
  12. t.kasih sunah kongsi info ni....nak tukar juga la..

    ReplyDelete
  13. lepas ni kena tukar 24 jam. haha

    ReplyDelete
  14. pakar it, merangkap abg ambo pesan, sentiasa tukar pasword.. sminggu skali ke.. hari2 pon xpe.. eheh

    ReplyDelete
  15. nak kuat buat pasword yang ade no n huruf pastu huruf tu ade yang caps lock ade yang biasa...hehe..
    jangan la password pon "password" memang la kantoi.. =P

    ReplyDelete
  16. skrg ni dah letak password panjang dan susah nak ingat...hehehehe

    ReplyDelete
  17. password sama tak pe..tapi, yang penting, kena ada combination dibawah

    1. lebih dari 8 character (paling secure, 14 character)
    2. combination of huruf, number dan special character macam character nih - @!#$%

    Jom singgah sini yok :-
    Anonymous Hacker Attack

    ReplyDelete
  18. menakutkan....huhu
    tq sunah sakura...:)

    ReplyDelete
  19. aduhh takderkerja lain ke mereka ni?risaunyer ngan blog !

    ReplyDelete
  20. hhHahah..NI AKU RASE CAM SAYANG KAT ANON NI...

    ReplyDelete
  21. erkk..kang buat susah2 password tu.. susah plak nak mengingat.. huhu..

    ReplyDelete
  22. sy ade banyak password smpi kadang2 kena fikir lame nak ingat mane 1.....

    ReplyDelete
  23. nak ingat psword je dah leh jammed otak...
    hahaha

    ReplyDelete
  24. dah tukar password, hehe XD

    ReplyDelete
  25. I dah hilang satu email account sebab kena hack. Belum try recover lagi...

    ReplyDelete
  26. dahshat gak hacker2 malaysia nie ek...ish3

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah dah oke dah..hackers tu bg blk blog dla..siap kene janji lg dgn cik anon tu soh tkr PW yg susah2..huhu..xpelah, janji dh dpt blk blog kan..

    ReplyDelete
  28. password semua sama senang nak ingat...mesti tukar password lepas ni....thank for sharing...


    New Entry: Postman to Heaven

    ReplyDelete
  29. bagus betul diorang bagi peringatan.. hehe..

    http://www.umarfaruq.com/2011/06/review-7-lagi-3-entri-terpilih.html

    ReplyDelete
  30. my lec said : best password are combination of alphabet-symbol-number make sure at least u have 8 for the password

    ReplyDelete
  31. ape hak dorang nak menentukan susah ke senang password org.. adoyai..

    ReplyDelete
  32. haih myusahkan btol la hacker ni. ni nak kena tkr psword ke? adoiiii.. dah la pelupa.. mna leh buat asingx2 psword. msti r kena sma.. Urm

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com