Kerana Terlalu Excited Menconteng Ujang...


Best eh segmen tu?

Ada yang mintak supaya panjangkan sampai malam. Erk! Okeh, okeh... Saya sambungkan sampai kul 9 malam. Boleh?

Ade beberapa orang blogger yang sangat excited 'mengejoinkan' diri dengan segmen ni sampai melanggar peraturan. Kan da kata guna PEN yang ade kat header tu, memandai lak buat guna PAINT. Hahahaha~ Kan dah terlebih cantik tu! :p

Cantik terlebih...

Kalo cantik macam ni lah, yang lain mesti kalah punyeee... Jenguk SINI untuk penjelasan. Hahaha~ Camni boleh ke Ujang? Biar Ujang je putuskan sama ada boleh diterima ke tak yeee... Hahaha~

Nak tengok yang lain-lain punye contengan? Gi jenguk link diorang kat bawah ni haaa...

  1. http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  2. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  3. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  4. http://www.rafinamimi.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  5. http://hannah-here.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  6. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  7. http://www.adybudika.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  8. http://misztrex.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  9. http://efagurlz.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html

Yang lain-lain nak join, boleh gi SINI. Dah panjangkan sampai 9 malam nehhh... Kang kesian Ujang nak kene pilih mana yang cantik, mana yang buruk... :p

16 comments:

  1. nampak mcm MJ la pulak...putih gebus

    ReplyDelete
  2. errkk..cik pulau buat dua2..
    hahha

    ReplyDelete
  3. erk ni sgmen mmg kene tarik dri

    bab conteng fail

    ReplyDelete
  4. haha, siyes macam MJ.

    billy jean, in my heart. XD

    ReplyDelete
  5. tak aci sunah...akak bantah! hehehee
    guna paint memang boleh buat cantik2..tak setuju!

    ReplyDelete
  6. mas jeles!!! ahahahahaha...sanggup langgar peratuaran asalkan hasilnya memuaskan..ahahahah

    ReplyDelete
  7. kalau akak jd letchurer..mark paper org x jwb soklan nie.. telur ayam daku tepek kat dahi!kah3..

    ReplyDelete
  8. HAHHAH ADY PUNYER LUKISAN CAM DAK TADIKA, KALERFULL MA

    ReplyDelete
  9. hahahaha..tak acik ..tak acik !!!cantik tuu,,kalah le kami

    ReplyDelete
  10. sis sunah !.. edit guna paint tak di bnarkan lah... huhuhuhu.. just gna pen tu sja.. bantah >!.. ikot akk mas kata ..

    ReplyDelete
  11. hhuhuhu... adi budika.. x aci la cenggini...

    ReplyDelete
  12. dah rupa macam Michael Jackson pun ada. bile letak rambut panjang camtu.

    ReplyDelete
  13. tuh pakai pen ke pakai paint tuh? hahaahah...

    ReplyDelete
  14. hahahah

    ady sengal..guna pen tu jer dah la...grrr

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com