BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 7, 2011

BEN ASHARI BUAT GILER LAGI



Saya nak join segmen ni walaupun mungkin takde sape nak baca entri sal segmen dan kontest camni.

Tapi kan...tak semua entri contest dan segmen takde info tau, kadang-kadang kita terlepas pandang, ade sebilangan segmen dan contest camni sebenarnya ada info yang menarik, ade benda yang penganjur-penganjur ni nak sampaikan. Bukan nak membodek, tapi saya nampak jelas benda ni...

Okeh, panjang lak mukaddimah tadi...nak join ni...sebab leh kenal-kenal dengan blogger baru...leh bantai diorang cukup-cukup...hahaha~

Lepas tu sebab abang ben suruh cepat-cepat. Maka, dah, sampai sini je. Hahahaha~ cukup 100 kan? :p



5 comments:

Ujang9897 said...

takleh bantai qaseh ponit nuffnang dah..haha

Rozuan Ismail said...

good luck!!

Miss Ran said...

adeh penat wat entry tak smpat jugak..haha

Blogberry Emry said...

yeah..semangat!

... said...

as salam..
adoi..gila pendek entri ni.
hehe.kesian kat blogger baru yang bakal kena buli dek sunah sakura ni.
haha~ =p
tak sempat langsung join mana2. adei

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.