Hanya Dengan Gambar Saje! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, June 7, 2011

Hanya Dengan Gambar Saje!


Terkagum kejap!

Pagi tadi (ni dah tengahari) masa blogwalking ke blog kawan-kawan, kak Lydia Miza ade promote satu blog ni. Dia kata blogger ni hanya menggunakan sekeping gambar dan sebaris ayat saje setiap hari dalam entri dia. Tapi dengan sekeping gambar dan sebaris ayat tu je, dia boleh tarik begitu ramai pembaca! 

Wahhhhh~ Saya pun klik nak tengok.

Gulp!!! Betullahhhhhhhh!

Dia guna self-potrait photo dalam entri dia setiap hari. Then, photo dia takdelah photo yang gedik-gedik tuuuuu. Dia lelaki, bakpe nak gedik-gedik, kannn? Hehehe... Lagipunnnn... Umur dia da 42 tahun! Haaa... Berblog pulak start dari umur 40 tahun~ Otai jugak lah niii~

Dalam setiap gambar dia ada sesuatu yang dia sampaikan... Nak tengok sendiri? Pi terjah blog dia kat SINI yeee~

24 comments:

  1. owh...
    tue blog Uncle Gedek...
    tiap2 hari mesti masuk bog dia...
    sebab nak tengok gambar terbaru...

    ReplyDelete
  2. Akak tgk pun gulp! juga..
    mula2 terkejut bila scroll kebawah kat entry LM tu..

    ReplyDelete
  3. dah terjah...
    betullah ramai pembaca dia..kagum!!

    ReplyDelete
  4. ok kak sunah... saya terjah sekarang.. heheh!!~

    ReplyDelete
  5. pergh..mmg betol2 otai ni..salute2..

    ReplyDelete
  6. UNIK MENARIK DAH NAMPAK TERUJA BILA MELIHAT NYER..TGOK DR ENTRY LM JUGAK

    ReplyDelete
  7. gulp ! kagum ah ngn pak cik ni ... huhu

    'Blog Begins At Forty ' interesting !

    ReplyDelete
  8. uiiii..dh g td..dasat pakcik tu!!hoho..

    ReplyDelete
  9. hebat gila blog tu. Sekeping gambar je boleh dpat komen berpuluh-puluh

    ReplyDelete
  10. gulrp..akak pun terkedu masa br kenal gedek

    ReplyDelete
  11. dah tgk dah...smart gak strategy dy...tp malu ar nk tayang muke..hehe

    -Yok mampir diluk = kenapa kaki judi tak sokong pembangkang...

    ReplyDelete
  12. teruja kejap masuk blog tu td..hihihi~

    ReplyDelete
  13. stylo giler lah, same jek setiap entri. tapi tukar background.

    siyes cool XD

    ReplyDelete
  14. sonoknya..kena bljr lebih byk ni:)

    ReplyDelete
  15. cool lah uncle tu.memang otai (:

    ReplyDelete
  16. waahh..mmg hebat uncle tuu..efa tgk blog uncle gedek sambil mkn sagon...tgk2 ade gambar uncle ngn sagon..hehe :D

    ReplyDelete
  17. pergh. ayat pendek gila dapat berpuluh puluh komen. jeles~

    ReplyDelete
  18. memang blog dia lain dr yg lain..
    cara penyampaian yg simple tp meletoppp

    ReplyDelete
  19. memang WOW! kreatif lah uncle tu.

    ReplyDelete
  20. Eh, eh... Terima kaseh ada review kat sini...

    Uncle sangat suka respon korang....

    Terima kaseh Sunah, terima kaseh semua....!

    ReplyDelete
  21. @gedek!

    alamak, uncle gedek dah mampir!! hehehe... thanks sudi datang! rasa nak pengsan pulakkkkss~ huhuhu..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad