BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 7, 2011

Hanya Dengan Gambar Saje!


Terkagum kejap!

Pagi tadi (ni dah tengahari) masa blogwalking ke blog kawan-kawan, kak Lydia Miza ade promote satu blog ni. Dia kata blogger ni hanya menggunakan sekeping gambar dan sebaris ayat saje setiap hari dalam entri dia. Tapi dengan sekeping gambar dan sebaris ayat tu je, dia boleh tarik begitu ramai pembaca! 

Wahhhhh~ Saya pun klik nak tengok.

Gulp!!! Betullahhhhhhhh!

Dia guna self-potrait photo dalam entri dia setiap hari. Then, photo dia takdelah photo yang gedik-gedik tuuuuu. Dia lelaki, bakpe nak gedik-gedik, kannn? Hehehe... Lagipunnnn... Umur dia da 42 tahun! Haaa... Berblog pulak start dari umur 40 tahun~ Otai jugak lah niii~

Dalam setiap gambar dia ada sesuatu yang dia sampaikan... Nak tengok sendiri? Pi terjah blog dia kat SINI yeee~


24 comments:

solomolo said...

owh...
tue blog Uncle Gedek...
tiap2 hari mesti masuk bog dia...
sebab nak tengok gambar terbaru...

bersama kak Es said...

Akak tgk pun gulp! juga..
mula2 terkejut bila scroll kebawah kat entry LM tu..

mas saari said...

dah terjah...
betullah ramai pembaca dia..kagum!!

mynameismy said...

wahhhh kagumnyaaaaa

Bella Bell said...

ok kak sunah... saya terjah sekarang.. heheh!!~

JIJI YU said...

pergh..mmg betol2 otai ni..salute2..

Miss Ran said...

kagum
kretip
unik

aDisH.sHidA said...

UNIK MENARIK DAH NAMPAK TERUJA BILA MELIHAT NYER..TGOK DR ENTRY LM JUGAK

'CikMimiEy' said...

gulp ! kagum ah ngn pak cik ni ... huhu

'Blog Begins At Forty ' interesting !

qasehraihan said...

uiiii..dh g td..dasat pakcik tu!!hoho..

AMMAR YASIR said...

hebat gila blog tu. Sekeping gambar je boleh dpat komen berpuluh-puluh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

gulrp..akak pun terkedu masa br kenal gedek

::blog anak jawer:: said...

dah tgk dah...smart gak strategy dy...tp malu ar nk tayang muke..hehe

-Yok mampir diluk = kenapa kaki judi tak sokong pembangkang...

~..Lesung Batu..~ said...

teruja kejap masuk blog tu td..hihihi~

sergeant keroro said...

stylo giler lah, same jek setiap entri. tapi tukar background.

siyes cool XD

azila said...

sonoknya..kena bljr lebih byk ni:)

syaimz said...

cool lah uncle tu.memang otai (:

アヌム ちゃん said...

dah tengok..menarik..heee

efa nur said...

waahh..mmg hebat uncle tuu..efa tgk blog uncle gedek sambil mkn sagon...tgk2 ade gambar uncle ngn sagon..hehe :D

ShafiqIzwan said...

pergh. ayat pendek gila dapat berpuluh puluh komen. jeles~

Sal Saari said...

memang blog dia lain dr yg lain..
cara penyampaian yg simple tp meletoppp

Alisya said...

memang WOW! kreatif lah uncle tu.

gedek! said...

Eh, eh... Terima kaseh ada review kat sini...

Uncle sangat suka respon korang....

Terima kaseh Sunah, terima kaseh semua....!

Sunah Mohammad said...

@gedek!

alamak, uncle gedek dah mampir!! hehehe... thanks sudi datang! rasa nak pengsan pulakkkkss~ huhuhu..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.