Kenapa Komen Makin Sedikit?


Ada yang tanya saya...

Kenapa jumlah komen kat widget Blogger Rajin Komen kat bawah tu bagi blogger yang tertentu makin sedikit?

Uiks, jangan salah sangka. Saya tak delete komen-komen kamu yeee... Hehehe... Tapi, ada je yang delete komen dia sendiri kat sini, lepas komen. Untuk setiap entri pulak tu. Saya pun pelik, kenapa buat macam tu, tak paham, tak paham...=_= Tapi tu dulu lahhh... Sekarang takde dah yang buat tabiat pelik macam tu.

Ermmm, untuk jawab soklan kat atas pulak, sebenarnya widget Top commentator cloud ni amek dalam 2000 lebih komen yang terkini kat blog kita. So, bila makin ramai pembaca baru yang  setia datang komen, dan kamu pulak da jarang komen, lama-lama jumlah tu pun berkurang~ Haa... Faham? :)

Untuk widget Blogger Rajin Komen kat bawah, saya setkan 30 blogger terbanyak komen. Bantu trafik kamu sikit kat situ kalo ade yang sudi klik profile kamu dari situ~ :)

Terima kasih semua yang bagi feedback untuk entri!

16 comments:

  1. uncle tak pandai la widget2 ni...

    uncle orang tua....

    nanti uncle studi

    ReplyDelete
  2. owh.......hee


    dulu letak widget tu..lpas tu buang..

    lepas tu letak balik..lepas tu buang..


    lepas tu letak..dan buang lagi..


    rasa mcm nak letak balik..hee

    ReplyDelete
  3. apela jd pade ady tu.. rjin bnr komen entry hari ni haha

    ade ke tnye cmtu kak sunah? pelik

    ReplyDelete
  4. hehe..widget ghupenye..takpe2..i tak kesah..

    ReplyDelete
  5. nama My ada kat situ... thanks..;)

    ReplyDelete
  6. akak pernah letak tapi tak reti nak setting macam mana nak buang komen sendiri...

    sunah ajar boleh tak?? hehehee

    ReplyDelete
  7. tak perasan pulak ada nama kat situ huhuhu..

    rajinnya kak Es komen ushhh

    ReplyDelete
  8. efa pun nak letak widget tuu..tapi tak reti laa...huhuhu

    bak kata kak mas saari,
    "sunah ajar boleh tak?? hehehe"

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  9. perasan widget tu ada.. selalu gak usha kot2 naik nama saya..


    dan baru je naik.. yeayyyy.. dah ada dah!!!


    ^__^v

    ReplyDelete
  10. hehe, ada di bawah. baru sedar.

    selame ni komen jek, sebab suke mengomen. kih kih

    kak sunah tolong bantu saya cari krew baru jom?? hehe XD

    ReplyDelete
  11. akak tak der..tak pandai la nak letak.nnt wat toturial tuk akak yg tak pandai ni leh?

    ReplyDelete
  12. kurangke?? huhuhu,keciaaan~

    haha

    ReplyDelete
  13. ouhhhh ... begitu upenye .. baru CM tau.. hehe .. ;)

    ReplyDelete
  14. tak de pun nama saya kat bawah tu..
    hee

    ReplyDelete
  15. jangan risau kak...
    tiap2 hari sy akan komen kat entri akak...

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.