BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 9, 2011

Kenapa Komen Makin Sedikit?


Ada yang tanya saya...

Kenapa jumlah komen kat widget Blogger Rajin Komen kat bawah tu bagi blogger yang tertentu makin sedikit?

Uiks, jangan salah sangka. Saya tak delete komen-komen kamu yeee... Hehehe... Tapi, ada je yang delete komen dia sendiri kat sini, lepas komen. Untuk setiap entri pulak tu. Saya pun pelik, kenapa buat macam tu, tak paham, tak paham...=_= Tapi tu dulu lahhh... Sekarang takde dah yang buat tabiat pelik macam tu.

Ermmm, untuk jawab soklan kat atas pulak, sebenarnya widget Top commentator cloud ni amek dalam 2000 lebih komen yang terkini kat blog kita. So, bila makin ramai pembaca baru yang  setia datang komen, dan kamu pulak da jarang komen, lama-lama jumlah tu pun berkurang~ Haa... Faham? :)

Untuk widget Blogger Rajin Komen kat bawah, saya setkan 30 blogger terbanyak komen. Bantu trafik kamu sikit kat situ kalo ade yang sudi klik profile kamu dari situ~ :)

Terima kasih semua yang bagi feedback untuk entri!


16 comments:

AdyBudika said... Reply to comment

page awak berat..malas komen

gedek! said... Reply to comment

uncle tak pandai la widget2 ni...

uncle orang tua....

nanti uncle studi

Ujang9897 said... Reply to comment

owh.......hee


dulu letak widget tu..lpas tu buang..

lepas tu letak balik..lepas tu buang..


lepas tu letak..dan buang lagi..


rasa mcm nak letak balik..hee

Miss Ran said... Reply to comment

apela jd pade ady tu.. rjin bnr komen entry hari ni haha

ade ke tnye cmtu kak sunah? pelik

JIJI YU said... Reply to comment

hehe..widget ghupenye..takpe2..i tak kesah..

mynameismy said... Reply to comment

nama My ada kat situ... thanks..;)

mas saari said... Reply to comment

akak pernah letak tapi tak reti nak setting macam mana nak buang komen sendiri...

sunah ajar boleh tak?? hehehee

bersama kak Es said... Reply to comment

tak perasan pulak ada nama kat situ huhuhu..

rajinnya kak Es komen ushhh

efa nur said... Reply to comment

efa pun nak letak widget tuu..tapi tak reti laa...huhuhu

bak kata kak mas saari,
"sunah ajar boleh tak?? hehehe"

Jom Terjah Sini :)

Bella Bell said... Reply to comment

perasan widget tu ada.. selalu gak usha kot2 naik nama saya..


dan baru je naik.. yeayyyy.. dah ada dah!!!


^__^v

sergeant keroro said... Reply to comment

hehe, ada di bawah. baru sedar.

selame ni komen jek, sebab suke mengomen. kih kih

kak sunah tolong bantu saya cari krew baru jom?? hehe XD

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply to comment

akak tak der..tak pandai la nak letak.nnt wat toturial tuk akak yg tak pandai ni leh?

syaimz said... Reply to comment

kurangke?? huhuhu,keciaaan~

haha

'CikMimiEy' said... Reply to comment

ouhhhh ... begitu upenye .. baru CM tau.. hehe .. ;)

APi said... Reply to comment

tak de pun nama saya kat bawah tu..
hee

solomolo said... Reply to comment

jangan risau kak...
tiap2 hari sy akan komen kat entri akak...

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.