Kite Tak Paham Nape Mamat Ni Nyampah Kat Kite???



Dia tertanya-tanya nape la mamat owner blog nEscaFe+MiLo ni menyampah kat dia...
Padahal rasanya takde la gedik sangat gambar dia semalam...
Cici: Ni bakpe entri ade sebut video blue ni? Hishhhhhhh!

P/S: Pak Cik Mat kata letak nama Ciji macam sesuai pulak... Ciji dalam bahasa Jawa = satu

Post a Comment

29 Comments

  1. as salam..
    haha. cici pun pandai baca tulisan abc?

    tu kalau letak tv depan dia, mesti tengok tv lak.

    =)

    ReplyDelete
  2. first cmmnt ? :) jangan la gaduh2 :)

    ReplyDelete
  3. cici ko takyah menggedik nak ambik nama aku..aku tarik misai ko..

    ReplyDelete
  4. kucing kt gmbr kt atas tertarik dengan tjuk entri ke ....ahahks..ahaha..

    ReplyDelete
  5. agk blur3 membaca n dpahami hehehe..adakah kucing itu tidak membenarkn kak sunah tgk hahaha

    ReplyDelete
  6. wah. cici .. klau video blue dok ats lappy trus..:P

    ReplyDelete
  7. hahaha kucing kak sunah ke..ingat kan ape la td

    ReplyDelete
  8. kantoi cici tgk video blue ahahhaha

    ReplyDelete
  9. kite pun tak paham la awak....hehe

    ReplyDelete
  10. Hahaha.. dia nyampah sebab dia jeles tu. kih3

    ReplyDelete
  11. siji-loro-telu..
    kita buat entry kelas Jawa. yok singgah! :-)

    *pinjam meow tuuuuuu.. gebu je dia!

    ReplyDelete
  12. tak leh tengok gambar yang last tu..munkinkah gambar itu akan memahamkan akak?

    ReplyDelete
  13. kucing tu memang celik IT lah hehehe

    ReplyDelete
  14. kucing tu kena pakai spek, tu... dekat sangat tengok... rabon agaknya...

    ReplyDelete
  15. mesti cici suka ngan entry tu kan..haha

    ReplyDelete
  16. Chomelll nyaa kucing berblogging jugakk.. =..=

    ReplyDelete
  17. style la kucing nih... dan pandai baca blog hehe

    ReplyDelete
  18. hebat lah kucing akak, asyik hadap laptop je..hehe

    ReplyDelete
  19. erm.. tq dear,
    sekadar blog rojak je.. :)

    ReplyDelete
  20. comel nya cici XD

    ciji pulok doh :p

    ReplyDelete
  21. cici cici...hari2 ade citer cici, tapi suka lah tgk cici...

    hehe dy anti ngan jiji ke??hehehe


    ciji, loro telu papat.hehehe jawa version =D

    ReplyDelete
  22. klau singgah ke laman PS.. kim salam pd dia :)
    xleh kesana, virus banyak.. antivirus mati harini, bru perasan :)

    ReplyDelete
  23. rabun mata kucing tu lau ary2 ngadap lappy ;)

    ReplyDelete
  24. cici..cici..cici..!!!
    aarrgghh..geram i..!!! hehe :D

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com