TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Saturday, June 25, 2011

Kite Tak Paham Nape Mamat Ni Nyampah Kat Kite???



Dia tertanya-tanya nape la mamat owner blog nEscaFe+MiLo ni menyampah kat dia...
Padahal rasanya takde la gedik sangat gambar dia semalam...
Cici: Ni bakpe entri ade sebut video blue ni? Hishhhhhhh!

P/S: Pak Cik Mat kata letak nama Ciji macam sesuai pulak... Ciji dalam bahasa Jawa = satu

29 comments:

Areliff said...

tak paham :)

Подтверждаю said...

as salam..
haha. cici pun pandai baca tulisan abc?

tu kalau letak tv depan dia, mesti tengok tv lak.

=)

Jer ... said...

first cmmnt ? :) jangan la gaduh2 :)

JIJI YU said...

cici ko takyah menggedik nak ambik nama aku..aku tarik misai ko..

Atiqah Sa'ahiry said...

kucing kt gmbr kt atas tertarik dengan tjuk entri ke ....ahahks..ahaha..

Pojiekyra said...

agk blur3 membaca n dpahami hehehe..adakah kucing itu tidak membenarkn kak sunah tgk hahaha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah. cici .. klau video blue dok ats lappy trus..:P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha kucing kak sunah ke..ingat kan ape la td

nuruashia ♥ said...

kantoi cici tgk video blue ahahhaha

waN Mohd Salim said...

alamak eeee cumil nye

tia @ Ini Kisah Tia said...

habis tu , tukar ciji ?

Iznie said...

kite pun tak paham la awak....hehe

cik pulau said...

Hahaha.. dia nyampah sebab dia jeles tu. kih3

blog-tips-kurus said...

siji-loro-telu..
kita buat entry kelas Jawa. yok singgah! :-)

*pinjam meow tuuuuuu.. gebu je dia!

suri solehah said...

tak leh tengok gambar yang last tu..munkinkah gambar itu akan memahamkan akak?

niena shopping2u said...

kucing tu memang celik IT lah hehehe

gedek! said...

kucing tu kena pakai spek, tu... dekat sangat tengok... rabon agaknya...

Eera Shera said...

mesti cici suka ngan entry tu kan..haha

BeloG MTT said...

Chomelll nyaa kucing berblogging jugakk.. =..=

Salim Harmanain said...

style la kucing nih... dan pandai baca blog hehe

Arpiiz said...

hebat lah kucing akak, asyik hadap laptop je..hehe

Iffah Afeefah said...

ade orng mara

lalala

cici comei da

niena shopping2u said...

erm.. tq dear,
sekadar blog rojak je.. :)

sergeant keroro said...

comel nya cici XD

ciji pulok doh :p

FasiHaH SupiaN said...

cici cici...hari2 ade citer cici, tapi suka lah tgk cici...

hehe dy anti ngan jiji ke??hehehe


ciji, loro telu papat.hehehe jawa version =D

niena shopping2u said...

klau singgah ke laman PS.. kim salam pd dia :)
xleh kesana, virus banyak.. antivirus mati harini, bru perasan :)

..cik gugu.. said...

rabun mata kucing tu lau ary2 ngadap lappy ;)

アヌム ちゃん said...

akk pun kekompiusan.heheh

efa nur said...

cici..cici..cici..!!!
aarrgghh..geram i..!!! hehe :D

Jom Terjah Sini :)

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.