BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 22, 2011

Nak Berskype Jugak... Sampai Tertido



Petang tadi berskype, dia pun nak skype jugak. Masalahnya, bahasa dia tu dia je faham... Adehhh...
Lepas Maghrib, tengok-tengok dah tertido atas laptop.


P/S: Chegu Zubir ade buat segmen kat SINI.


26 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

dia landing awal g sis.. xmau bg sis skype dah .. eheh

waN Mohd Salim said...

come nye kuceng tu

niena shopping2u said...

amboiiii.. leh tido ats laptop.. biasa ni...!

niena shopping2u said...

dia ada FB x?hehe

Atiqah Sa'ahiry said...

saja nak gurau2..nak manja2 dengan kawan2 skype tu..ahha..letih..sampai tertido..comel..posing habis..

K O R I E said...

eh akak skype dgn spe tu ha?
ahak!.
kucing tu dtg lg.
sdp jea ek dpt tuan mcm akak ;)

Akeyla Frr . said...

LOL , comelnyaaaaaaaa

Pojiekyra said...

my new bed ngeee~~~

mas saari said...

dia geram ngan tuan dia tu...asyik ngadap laptop je! hehehehe

officially19 said...

comelnya..dia nak kawan baru kot..tu yang dia nak skype sekali tu..=D

syaimz said...

awww, so cute. ade tak facebook kucing tu? haha

Iffah Afeefah said...

sbuk ngn buah hati br eh

JIJI YU said...

kucing ni nak menggeli geli ke..

cik pulau said...

dia nak skodeng tu..
dgn sape la akak duk skype..
haahaha..

Cik Farah said...

hehehehe..ingat ape laa td..kucing rupenye..comel je tgk die tdo :)

FasiHaH SupiaN said...

alamak aih......kenapa dia terlalu manja....huhu mesti seronok melayani telatahnya...hehe

sergeant keroro said...

ade fb kucing tu tak?? comel sangat XD

Areliff said...

kucing pasar muaheee..gurau je :P

Fyqa said...

eee comeynye kak !

AdyBudika said...

KOROS

NasZ said...

hehehe...

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Pak Syahot (sYaHir) said...

sempat plak kucing neyh landing ek...comel3....

[sutera kasih] said...

kucing moden hehe

siti kektus said...

haha, kucing tu penat berskype la tu kak,

dia tunggu doraemon balas tu, ;)

NuSaNa NoSa 91 said...

alolololo~ comelnya.. apa nama dia kak sunah?? ^_^

maszull said...

salam sunah....alorrr cute nyer cici ni sampai tetido atas laptop rupanya...penat sgt berskype yer...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.