Wednesday, June 8, 2011

Oh, Header! Mana Satu Ek?



Nampak tak?

Header baru yang bergaya kat atas tuuu...

Cantik tak, cantik tak??? :D

Blogger Fahmi Mahat yang buatkan~~~

Tapi, tapi, tapiiiiii....!

Saya macam rindu kasih sayang dengan header lama... Huhuhu...



Nak tanya semua-semua...

Kamu suka header yang mana eks?

Yang baru ke yang lama?

Haaa... Nak mintak tolong leh?

Tolong jawab poll header kat sidebar tuuu... Okie?

Thanks semua~~~ :)

42 comments:
Write Comments
  1. MTT sukakan yang lama sebab kena dengan konsep blog ni..Yang baru ni pon oke..flash header kan?Tapi kaler macam lari sikit..HEHE :)

    ReplyDelete
  2. wahh...kak sunah pun dah guna flash header.he3...header lama dan baru ok jer.tapi warna header baru tak sesuai dgn warna blog.hu3..

    ReplyDelete
  3. salam,

    sy suka header yg baru ni... nampak sweet n elegan... tp cam lambat sikit nak loading page awak... sbb die animated kan...

    ReplyDelete
  4. saya dah undi..saya prefer yg lama..it suits ngn belog akak =)

    ReplyDelete
  5. apa kata letak jeh dua dua sekali .
    dua dua hebat . bak mai hat gerak2 tuh kat una je lah . haha

    ReplyDelete
  6. personally akak suka dua2
    tapi yg kedua ni nampak sangat wow!!
    terbuai2 dengan bunga sakura tue..hehe

    ReplyDelete
  7. mcm x IN dgn blog theme..cer tukor hitam or pink background header tuh..errr..

    ReplyDelete
  8. tp tkdelah lambat sgt... ok jer... to be honest sy suka header ni berbanding yg lama...

    ReplyDelete
  9. fahmi mahat dan flash tak boleh dipisahkan,.
    ahaha
    lawa yang baru~ beralun2 lagi!....

    ReplyDelete
  10. macam yg lama lagi ok kot..

    ReplyDelete
  11. header lame lagi ok, tapi dua2 comel XD

    ReplyDelete
  12. suka yg lama...nice!
    yg baru ni cantik gak tapi rasa cam lambat je loading blog...

    ReplyDelete
  13. lebih suka header kak sunah yg lama..sebab bunga tuu kan bunga yg hidup..so,nmpak lagi cantik walaupun simple..:)

    yg ini pun cantok juga..

    ReplyDelete
  14. yang baru..tapi kasi panjang sikit..huhu~

    ReplyDelete
  15. style wooooooo header baru.. nakkkkkk.. boleh x?? trex gerak2.. boleh ke??

    ReplyDelete
  16. alisya suka yg lama..tp yg baru cantik juga...tp alisya vote yg lama..eh..berapa byk tapi da...

    hehe

    ReplyDelete
  17. sunah..if fahmimahat boleh edit lagi kan,boleh x request bunga yg jatuh 2 kecik sket
    and die turun slow sket..
    lagi dramatik..hehe
    sori dik..akk ni pandai2 je..hihi
    td akk tnjuk kt kwn akk..die yg sajes cmtue..hihi

    ReplyDelete
  18. kala je lari sikit..kalsu tmbh salji turun sikit2 ok kot..ehehehe..

    ReplyDelete
  19. kat blog AJ pun fahmi mahat yg buat...dy mmg kreatif...yang lama n yang baru , dua2 smart n lawa...sedap mata memandang....

    ReplyDelete
  20. cantik!!!!!!! puyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...hahahahhaahaha...header flash tuuuuuuuuuuuuu....cantik2.... tapi saya suka yang lama....

    ReplyDelete
  21. hitam pink sgt semart...


    y ni skong seribu ratus peratus

    ReplyDelete
  22. pergghhhh!!!!!!!! sifu punya header terbaek!!!!

    ReplyDelete
  23. cantiknyeeeeee

    nak jugakkkkkkkk

    jeles jeles

    ReplyDelete
  24. dua2 cantik..hee :D

    tiada yg lama, tiada lah yg baru...hihi

    ReplyDelete
  25. Kedua-duanya cantik...
    Tapi saya vote yang sekarang...

    ReplyDelete
  26. salam,

    sunah td sy tgk background tu putih ni dh hitam... sy vote yg background putih tu... sbb dh byk sgt hitam kat blog awak ni... dulu sy belajar, klu wat website background terbaik adalah putih... hitam ok, so kita bg balance sikit ngan putih...

    ReplyDelete
  27. suka yang lama..
    walaupun yang lama tak gerak2 tapi nampak HIDUP

    yg baru loading lambat sikit. Kalau byk tab akak buka , lambat banyak

    ReplyDelete
  28. cube osom.. tak pon lambung syiling.. hohohoh

    ReplyDelete
  29. @Areef Ibn Naim

    salam cikgu, cikgu guna chrome ek?

    saya guna mozilla.. jadi background dia transparent... :)

    ReplyDelete
  30. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa~~ tp still suka yg lama..sbb yg lama dah sebati ngan blog ni kot..hahahaah perghh flash header tuhhh..=p

    ReplyDelete
  31. yg bru neyh nmpk semarrtt....fresh dr ladang...almklomlh, flash header kan..papepon, yg lme jgn dlupekan...

    ReplyDelete
  32. kak sunah^^,gik suka header nektok^^
    tp suka ayat kat header lamak.....

    ReplyDelete
  33. suke header blog saya.. sekian

    ReplyDelete
  34. vote 4 header flash.. terbaek! hehehe.. :]

    ReplyDelete
  35. nape header ni da x center mcm semalam???shantik lg header ni.. pokok sakura tu rasa macam ada kt jepon plak...:)

    ReplyDelete
  36. Wah! Cih Sunah pon tak nak ketinggalan ek? Dah tersahut pertanyaan I tempoh hari. Hehe...

    Cantik header flash nih! Tapi kalau bunga sakuranya lebih realistik akan jadik lebih cantik kot?

    So... I dah vote. I prefer yang lama nyer... :-p

    Entri terbaru --> Logorithm's Wordless Wednesday #1

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com