BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 8, 2011

Oh, Header! Mana Satu Ek?



Nampak tak?

Header baru yang bergaya kat atas tuuu...

Cantik tak, cantik tak??? :D

Blogger Fahmi Mahat yang buatkan~~~

Tapi, tapi, tapiiiiii....!

Saya macam rindu kasih sayang dengan header lama... Huhuhu...



Nak tanya semua-semua...

Kamu suka header yang mana eks?

Yang baru ke yang lama?

Haaa... Nak mintak tolong leh?

Tolong jawab poll header kat sidebar tuuu... Okie?

Thanks semua~~~ :)


42 comments:

farasakura said...

ngeeee dua2 shomelllll XD

fRaMe+LenSeS said...

ehhh cntiknyaa.. ;)

Belog MTT said...

MTT sukakan yang lama sebab kena dengan konsep blog ni..Yang baru ni pon oke..flash header kan?Tapi kaler macam lari sikit..HEHE :)

Haris Kaito said...

wahh...kak sunah pun dah guna flash header.he3...header lama dan baru ok jer.tapi warna header baru tak sesuai dgn warna blog.hu3..

Areef Ibn Naim said...

salam,

sy suka header yg baru ni... nampak sweet n elegan... tp cam lambat sikit nak loading page awak... sbb die animated kan...

piouspdosh said...

saya dah undi..saya prefer yg lama..it suits ngn belog akak =)

UNA budak BAEQ said...

apa kata letak jeh dua dua sekali .
dua dua hebat . bak mai hat gerak2 tuh kat una je lah . haha

suhaili sarif said...

personally akak suka dua2
tapi yg kedua ni nampak sangat wow!!
terbuai2 dengan bunga sakura tue..hehe

b a m b a m ' s said...

mcm x IN dgn blog theme..cer tukor hitam or pink background header tuh..errr..

Areef Ibn Naim said...

tp tkdelah lambat sgt... ok jer... to be honest sy suka header ni berbanding yg lama...

waN Mohd Salim said...

a ah .. macam lari je kaler die

HAZWANmohd said...

fahmi mahat dan flash tak boleh dipisahkan,.
ahaha
lawa yang baru~ beralun2 lagi!....

Rahmad said...

macam yg lama lagi ok kot..

sergeant keroro said...

header lame lagi ok, tapi dua2 comel XD

mas saari said...

suka yg lama...nice!
yg baru ni cantik gak tapi rasa cam lambat je loading blog...

nur amalina athman said...

lebih suka header kak sunah yg lama..sebab bunga tuu kan bunga yg hidup..so,nmpak lagi cantik walaupun simple..:)

yg ini pun cantok juga..

solomolo said...

suka yang lama...

アヌム ちゃん said...

yang baru..tapi kasi panjang sikit..huhu~

athirah said...

style wooooooo header baru.. nakkkkkk.. boleh x?? trex gerak2.. boleh ke??

Salim Harmanain said...

yang lama lagi best...

Alisya said...

alisya suka yg lama..tp yg baru cantik juga...tp alisya vote yg lama..eh..berapa byk tapi da...

hehe

suhaili sarif said...

sunah..if fahmimahat boleh edit lagi kan,boleh x request bunga yg jatuh 2 kecik sket
and die turun slow sket..
lagi dramatik..hehe
sori dik..akk ni pandai2 je..hihi
td akk tnjuk kt kwn akk..die yg sajes cmtue..hihi

Fakhrul said...

kala je lari sikit..kalsu tmbh salji turun sikit2 ok kot..ehehehe..

::blog anak jawer:: said...

kat blog AJ pun fahmi mahat yg buat...dy mmg kreatif...yang lama n yang baru , dua2 smart n lawa...sedap mata memandang....

putERi-kAtEk said...

cantik!!!!!!! puyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...hahahahhaahaha...header flash tuuuuuuuuuuuuu....cantik2.... tapi saya suka yang lama....

Miss Ran said...

hitam pink sgt semart...


y ni skong seribu ratus peratus

mohd zhafri said...

pergghhhh!!!!!!!! sifu punya header terbaek!!!!

aliarosli said...

cantiknyeeeeee

nak jugakkkkkkkk

jeles jeles

efa nur said...

dua2 cantik..hee :D

tiada yg lama, tiada lah yg baru...hihi

Kuasai minda said...

Kedua-duanya cantik...
Tapi saya vote yang sekarang...

Areef Ibn Naim said...

salam,

sunah td sy tgk background tu putih ni dh hitam... sy vote yg background putih tu... sbb dh byk sgt hitam kat blog awak ni... dulu sy belajar, klu wat website background terbaik adalah putih... hitam ok, so kita bg balance sikit ngan putih...

bersama kak Es said...

suka yang lama..
walaupun yang lama tak gerak2 tapi nampak HIDUP

yg baru loading lambat sikit. Kalau byk tab akak buka , lambat banyak

Along Usop said...

cube osom.. tak pon lambung syiling.. hohohoh

Sunah Mohammad said...

@Areef Ibn Naim

salam cikgu, cikgu guna chrome ek?

saya guna mozilla.. jadi background dia transparent... :)

~..Lesung Batu..~ said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa~~ tp still suka yg lama..sbb yg lama dah sebati ngan blog ni kot..hahahaah perghh flash header tuhhh..=p

Pak Syahot said...

yg bru neyh nmpk semarrtt....fresh dr ladang...almklomlh, flash header kan..papepon, yg lme jgn dlupekan...

ieyba said...

kak sunah^^,gik suka header nektok^^
tp suka ayat kat header lamak.....

AdyBudika said...

suke header blog saya.. sekian

udin said...

vote 4 header flash.. terbaek! hehehe.. :]

Ly_Tulip said...

nape header ni da x center mcm semalam???shantik lg header ni.. pokok sakura tu rasa macam ada kt jepon plak...:)

siti kektus said...

suka yg baru! cantik, ;)

logorithm said...

Wah! Cih Sunah pon tak nak ketinggalan ek? Dah tersahut pertanyaan I tempoh hari. Hehe...

Cantik header flash nih! Tapi kalau bunga sakuranya lebih realistik akan jadik lebih cantik kot?

So... I dah vote. I prefer yang lama nyer... :-p

Entri terbaru --> Logorithm's Wordless Wednesday #1

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.