BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 23, 2011

Tolonglah Benti Study... Up Gambar Kite Kejap Je, Pleaseee...



Mungkin instinct saya je kot...
Rasa macam dia nak orang amek gambar dia atas paper ni, lepas tu suh upload kat blog malam ni jugak...
Sibuk jeee kaco orang study... Huh!

P/S: Oh, ade orang tanya nama dia sape... Cer jeling-jeling kat label bawah post tu... ^_^


40 comments:

sergeant keroro said...

hehe, comel jek cici ni XD

Iffah Afeefah said...

nme die CICIT

die ske manje2

die je boleh menghentikan keje empunya blog ni

gadis melayu said...

comel betol si cici nie posing.. heeeee~ ^_^

~HanAlia said...

comel nye cici...huhu

Citarasa Rinduan said...

Cici...
kamu comel sangat2

Cik Eka said...

kak sunah..header lawoo suka tengok gerak2..beli kat mana??

hehehehehe

eii comelnyaaaa kucing suka suka

waN Mohd Salim said...

cumil la kucing akak .. pinjam jap

syaimz said...

mane mane mane mane?

*mencari2

Siti Arfah said...

Hehe. cute je kucing tu. btw blog awk msok lam bloglist sy tau. nk ziarah slalu. InsyaAllah slgi ade kelapangn^^

Miscellaneous Smiles said...

hehe comey je..~~

officially19 said...

eh,badan dia t'kena highlight tu sikit..=D

al_hakim said...

manjew kucing ni..

..cik gugu.. said...

sy wndu kucing sy kt uma tu ;(

Fiqas said...

olololo...tomey nya mata dia...
sunah punya ke? comey.. manja jek..

b a m b a m ' s said...

alololo...comelnya cici... :D

forever love said...

taw2.. nama die cici... hihi

Salim Harmanain said...

beliau nak perhatian la tu.. :)

JIJI YU said...

nyampah aku..

sumaiyah mokhtar said...

comelnyeeeeeeeeeeeeee :)

NuSaNa NoSa 91 said...

alolololoooo~ comelnya dia posing.. geram tengok.. dia nk bermanja la tu.. ^_^

cik pulau said...

Hahaha..
boleh pulak nak menyibuk yer..
adehh..
alahai kucing...

solomolo said...

comel !~

K O R I E said...

cici! btol?

Bella Bell said...

eee.. nama dia cici la.. hehehe.. cute nya.. :)


kak sunah.. tiba2 teringat kat chiki.. dia dah mati sebab kena langgar moto.. sedih T.T


^^

YAYA AZURA said...

comel nya CICI ...nampak manja je ....^^

suhaili sarif said...

hehe..instinct kte sama..waa perasan
akk xtau kenapa.2,3 hrni akk rasa mcm ditarik2 dtg ke blog sunah
akak rasa...
akak rasa...
akakk raasaa.
.
.
.
.
.
.
dah jatuh cinta dgn sunah.hehehe
eh entri2 sunah.hehe..
ke sebab syok kat cici :p
ooopsss
slmt berstudy dik non..kisskan cici utk akak ya :)

ღ Sis Aieda ღ said...

sumpah comel si cici tu..

tia @ Ini Kisah Tia said...

cici .... :)

Sunah Sakura said...

@officially19

hahahahha~ tu bukan terkena, tapi dikenakan!!!! :p

Along Usop said...

kak sunah... oo kak sunah...













jaat kak sunah buat tatu flolesen lat pipi cici tuh... hahahahahaha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


dia nak bermesra jer tu..tahu la tuan dia sibuk..hehe..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

bonda_tie said...

kucing sendiri ye?
wah comel tu.
mcm kucing iklan.

Aretikz said...

saya rsa.. dia bukan nak amek gambar.. tp memang nak ngaco sunah.. keh keh keh..

mas saari said...

eeeee...nakallah cici ni, gigit kang!

FasiHaH SupiaN said...

tiap hari cici nak masuk blog kak sunah.hehehehehee

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Comelnyeeeee..

mynameismy said...

comelnyeeee diee!!!!

アヌム ちゃん said...

posing manja tuh..hihi

Kei Seichi said...

nakal x si cici ni?
kalau si shiro dengan koko sy tu, kalau masuk dalam bilik habis semua dia nak main..abeh panjat atas monitor semua..main keyboard lagi...ntah pape die tekan..haha...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Comelnya Cici! :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.