Tolonglah Benti Study... Up Gambar Kite Kejap Je, Pleaseee...

June 23, 2011



Mungkin instinct saya je kot...
Rasa macam dia nak orang amek gambar dia atas paper ni, lepas tu suh upload kat blog malam ni jugak...
Sibuk jeee kaco orang study... Huh!

P/S: Oh, ade orang tanya nama dia sape... Cer jeling-jeling kat label bawah post tu... ^_^

You Might Also Like

40 Comments

  1. nme die CICIT

    die ske manje2

    die je boleh menghentikan keje empunya blog ni

    ReplyDelete
  2. comel betol si cici nie posing.. heeeee~ ^_^

    ReplyDelete
  3. kak sunah..header lawoo suka tengok gerak2..beli kat mana??

    hehehehehe

    eii comelnyaaaa kucing suka suka

    ReplyDelete
  4. cumil la kucing akak .. pinjam jap

    ReplyDelete
  5. mane mane mane mane?

    *mencari2

    ReplyDelete
  6. Hehe. cute je kucing tu. btw blog awk msok lam bloglist sy tau. nk ziarah slalu. InsyaAllah slgi ade kelapangn^^

    ReplyDelete
  7. eh,badan dia t'kena highlight tu sikit..=D

    ReplyDelete
  8. olololo...tomey nya mata dia...
    sunah punya ke? comey.. manja jek..

    ReplyDelete
  9. alolololoooo~ comelnya dia posing.. geram tengok.. dia nk bermanja la tu.. ^_^

    ReplyDelete
  10. Hahaha..
    boleh pulak nak menyibuk yer..
    adehh..
    alahai kucing...

    ReplyDelete
  11. eee.. nama dia cici la.. hehehe.. cute nya.. :)


    kak sunah.. tiba2 teringat kat chiki.. dia dah mati sebab kena langgar moto.. sedih T.T


    ^^

    ReplyDelete
  12. comel nya CICI ...nampak manja je ....^^

    ReplyDelete
  13. hehe..instinct kte sama..waa perasan
    akk xtau kenapa.2,3 hrni akk rasa mcm ditarik2 dtg ke blog sunah
    akak rasa...
    akak rasa...
    akakk raasaa.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    dah jatuh cinta dgn sunah.hehehe
    eh entri2 sunah.hehe..
    ke sebab syok kat cici :p
    ooopsss
    slmt berstudy dik non..kisskan cici utk akak ya :)

    ReplyDelete
  14. sumpah comel si cici tu..

    ReplyDelete
  15. @officially19

    hahahahha~ tu bukan terkena, tapi dikenakan!!!! :p

    ReplyDelete
  16. kak sunah... oo kak sunah...













    jaat kak sunah buat tatu flolesen lat pipi cici tuh... hahahahahaha

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum...


    dia nak bermesra jer tu..tahu la tuan dia sibuk..hehe..

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  18. kucing sendiri ye?
    wah comel tu.
    mcm kucing iklan.

    ReplyDelete
  19. saya rsa.. dia bukan nak amek gambar.. tp memang nak ngaco sunah.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  20. eeeee...nakallah cici ni, gigit kang!

    ReplyDelete
  21. tiap hari cici nak masuk blog kak sunah.hehehehehee

    ReplyDelete
  22. nakal x si cici ni?
    kalau si shiro dengan koko sy tu, kalau masuk dalam bilik habis semua dia nak main..abeh panjat atas monitor semua..main keyboard lagi...ntah pape die tekan..haha...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com