BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 16, 2011

Ujang Pecah Perut!


Adeiiii...

Maaf, saya dah pening! Cukup-cukup lah tu ye... Geng KGS, kamu tu serang tempat salah! Lepas tu ketua kumpulan pulak tak ikut arahan! Kalah, kalah! Hahahaha~ :p

Okie okie... Kembali ke pangkal jalan. Da solat ke semua ahli KL Gangster? Kalo dah, jom kita gi blog Ujang. Dia pecah perut sebab segmen conteng-conteng semalam. Sape yang join tu semalam, leh la jenguk blog Ujang yeee... Dia da pilih yang terbaik dan yang terburuk... Hehehe...



10 comments:

Belog MTT said...

Bluerkssssssssssssssssssssss ~

amniey91 said...

haha..xabiz2 geng KL gengster ni...
kami semua ok je..xsalah pn serang..haha..

Miss Ran said...

hahahaha

comel betul sgmen smlm

Isteri Encek Bard said...

hhha still pening ngan segmen tadi

Munna said...

nak bluuuerrrrkkkk jugak...hahahaha^^

fRaMe+LenSeS said...

nak p lawat sat.. semalam takdan nak join segmen.. huu T.T

Salim Harmanain said...

terbaek la kak sunah...sy tertido td...tgk2 dah menang...hahaaha

al_hakim said...

haha..mcm2..

sergeant keroro said...

hehe, memang pecah perut gelak. XD

JIJI YU said...

da tak boroi le lepas ni ek

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.