BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 20, 2011

Undian Terakhir Digiwowww


Dah 20 Jun 2011.

The WWWOW.MY AWARDS (the "Contest") commences at 12.01 a.m. on 21 April, 2011 and runs until 11.59 p.m. on 20 June, 2011 or any other duration specified by DiGi ("Contest Period").

Hari ni hari last untuk kamu-kamu mengundi sahabat blogger yang join Digiwowww tuuu. So, ape lagi... Sape-sape yang tak undi lagi untuk hari ni, sila-silalah mengundi yeee...





Terima kasih~ :)


8 comments:

pRiNCe said... Reply to comment

jom2..:)

sergeant keroro said... Reply to comment

dah diorang, kak sunah takde?? hehe XD

al_hakim said... Reply to comment

pilihan hati?mane2...keh2..

JIJI YU said... Reply to comment

ahaha..tahun depan engko la plak

Mat Gebu said... Reply to comment

thanks sunah...

BEN ASHAARI said... Reply to comment

tq sunah ... :)

Bella Bell said... Reply to comment

jom kita mengundi sifu... :)


^^

logorithm said... Reply to comment

Dah undi kedua-duanya! Semoga MG dan BA berjaya masuk Top 3!

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.