BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 1, 2011

Video Ini Buat Saya Senyum Petang-petang




Sila klik related videos untuk yang lain-lain.

Dengar kata ustaz Fakhrul pun nak bukak gak bisnes ni nanti, nak lawan mamat dalam video tu~ Hehehe...

P/S: Sapa nak pi Penang sekali? Jom! Hahahaha~


10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. hebakkk.. hebakk. :P

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

hahaha~ laju je nadh! lawak okehhh! ada pulak slow motion... hahahaha~

c-tea said...

wo..banyak tu..bestnye...sedap

aDisH.sHidA said...

mai penang mai la....kita jejalan sana

Faris Adli said...

adakah tangan yang dugunakan bersih? basanya bukan peniaga pakai sarung tangan palstik ke kalau nak memotong makanan?

cengkerangcipot said...

wahh terbaek lah.. hehehe

Mylady said...

sila cek silaaa mai....

sergeant keroro said...

terbaik!! slow mo pon ada,hehe XD

JIJI YU said...

ehehe nak wat depan ummi

mynameismy said...

kat opis kena block laaa xleh nk play grrr

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.