BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA





12 comments:

~...AmALinA....~ said...

dtg gegar siap2,,,hahahah

qasehraihan said...

uitttt...bagus betul...sume blog ada benda ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/sebanyak-ni.html

hai sunah..samat pagi

Mizz Farah said...

alaa..tak sempat nak join T___T

Shaherah said...

hye hye..
Shera singgah kat sini...
Shera dari kumpulan 7 gak..
Shera gegar blog ni.. yeayy!! ^_^

kalau free singgah lar.. http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ....GeGaR BloG 1 RiBu !!!

liena said...

gegar disini! ;)

anismelon said...

gegar sini pulak...:)..dari group 7 gak..teruskan gegaran..sambil follow..do follow me back...


http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmengegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

umi's cup cake said...

Salam gegar dari kumpulan 8

nice blog, jom jenguk blog saya di http://umiscupcake.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

Terjah dr blog BA.. nice blog.. salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya... ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com

アヌム ちゃん~~ said...

salam kak sunah.nice blog~ :) sudi2 la join my bloglist ye^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

btw, bunge sakura dkt tempat saya dh kembang :) tp belum sepenuhnye lg.lg 2 hari baru lg cantik kott^^

... said...

as salam..
adei..dalam seribu tu, saya gegar punya sikit je. haih..betul2 cabaran gegar blog. hehe~

Puteri Kasih said...

misi gegaran ke sini

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-7.html

jemput singgah ke blogies ku yer :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.