Pagi-pagi Mat Gebu Nak Masak Boyfriend Orang!!!


Jaga-jaga semua awekkssss!! Jaga elok-elok boyfriend u'ollsss...kang ade yang kena masak ngan Pak Cik Mat! Bukan tak tau, masukkan dalam botol pun dia sanggup, apetah lagi kalau nak merebus, memanggang dan me'ape-ape' lagi yang berkaitan dengan dunia dia tuuuu...

Ahahahaha~ sebenarnya kannnn...pagi-pagi ni Pak Cik Mat dah loklaq...saya tanya dia, da breakfast belum? Dia kata baru nak masak BF! Hohhh??? Masa tu saya just cakap 'BF?' Tapi dia...meh tengok gambo ni...


Hahaha~ dia yang kata ok! Kot nanti kalo dia masak boyfriend orang betul-betul, semua orang takuttt...tak berani dah tunjuk gambar boyfriend dalam blog. Hahahaha~

Okie...Tamatlah sudah riwayat sarapan pagi kita, ok?

20 comments:

  1. hahahha....tak boleh komen, nak gelak jee..hahaha

    ReplyDelete
  2. bahaya PCM ni..
    takut den yang keno masak nanti.
    hahahah

    ReplyDelete
  3. muhahahahaha...saspen sungguh..hehe

    meh la baca

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

    ReplyDelete
  4. uiks..meremang bulu rome den...hahaha

    ReplyDelete
  5. KAUM BATAK KE APA TUE MA GEBU TUE.. HAHA

    ReplyDelete
  6. masak je...apa salahnye...hihi..

    ReplyDelete
  7. masak je bf tu... jangan layan diorang tu.. hihihi

    ReplyDelete
  8. wow...xkawin la lau dia msk bf..haahaha

    ReplyDelete
  9. pakcik mat gebu kanibal..takutnye ...hahha...habis lelaki kat dunia ni..hahaha

    ReplyDelete
  10. BF yang MG maksudkan tuh aper?

    ReplyDelete
  11. oh!! BF tu breakfirst yer??
    nak guna ayat CMG gak ler.. =)

    ReplyDelete
  12. BF tuh bukan breakfast ker?? hehehe..

    baca ikot keadaan.. :P

    ReplyDelete
  13. BF, selalu klu pki short fom nie orang keliru

    ReplyDelete
  14. as salam..
    wah! pakcik mat makan orang?
    aa..kena kuarantin beliau~
    ni bf yang mana? huhu.
    apa resepi apa ni? resepi nama tempat batu feringgi?

    =D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.