Pagi-pagi Mat Gebu Nak Masak Boyfriend Orang!!!

April 06, 2011


Jaga-jaga semua awekkssss!! Jaga elok-elok boyfriend u'ollsss...kang ade yang kena masak ngan Pak Cik Mat! Bukan tak tau, masukkan dalam botol pun dia sanggup, apetah lagi kalau nak merebus, memanggang dan me'ape-ape' lagi yang berkaitan dengan dunia dia tuuuu...

Ahahahaha~ sebenarnya kannnn...pagi-pagi ni Pak Cik Mat dah loklaq...saya tanya dia, da breakfast belum? Dia kata baru nak masak BF! Hohhh??? Masa tu saya just cakap 'BF?' Tapi dia...meh tengok gambo ni...


Hahaha~ dia yang kata ok! Kot nanti kalo dia masak boyfriend orang betul-betul, semua orang takuttt...tak berani dah tunjuk gambar boyfriend dalam blog. Hahahaha~

Okie...Tamatlah sudah riwayat sarapan pagi kita, ok?

You Might Also Like

20 Comments

  1. hahahha....tak boleh komen, nak gelak jee..hahaha

    ReplyDelete
  2. bahaya PCM ni..
    takut den yang keno masak nanti.
    hahahah

    ReplyDelete
  3. muhahahahaha...saspen sungguh..hehe

    meh la baca

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

    ReplyDelete
  4. uiks..meremang bulu rome den...hahaha

    ReplyDelete
  5. KAUM BATAK KE APA TUE MA GEBU TUE.. HAHA

    ReplyDelete
  6. masak je...apa salahnye...hihi..

    ReplyDelete
  7. masak je bf tu... jangan layan diorang tu.. hihihi

    ReplyDelete
  8. wow...xkawin la lau dia msk bf..haahaha

    ReplyDelete
  9. pakcik mat gebu kanibal..takutnye ...hahha...habis lelaki kat dunia ni..hahaha

    ReplyDelete
  10. BF yang MG maksudkan tuh aper?

    ReplyDelete
  11. oh!! BF tu breakfirst yer??
    nak guna ayat CMG gak ler.. =)

    ReplyDelete
  12. BF tuh bukan breakfast ker?? hehehe..

    baca ikot keadaan.. :P

    ReplyDelete
  13. BF, selalu klu pki short fom nie orang keliru

    ReplyDelete
  14. as salam..
    wah! pakcik mat makan orang?
    aa..kena kuarantin beliau~
    ni bf yang mana? huhu.
    apa resepi apa ni? resepi nama tempat batu feringgi?

    =D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com