BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 6, 2011

Pagi-pagi Mat Gebu Nak Masak Boyfriend Orang!!!


Jaga-jaga semua awekkssss!! Jaga elok-elok boyfriend u'ollsss...kang ade yang kena masak ngan Pak Cik Mat! Bukan tak tau, masukkan dalam botol pun dia sanggup, apetah lagi kalau nak merebus, memanggang dan me'ape-ape' lagi yang berkaitan dengan dunia dia tuuuu...

Ahahahaha~ sebenarnya kannnn...pagi-pagi ni Pak Cik Mat dah loklaq...saya tanya dia, da breakfast belum? Dia kata baru nak masak BF! Hohhh??? Masa tu saya just cakap 'BF?' Tapi dia...meh tengok gambo ni...


Hahaha~ dia yang kata ok! Kot nanti kalo dia masak boyfriend orang betul-betul, semua orang takuttt...tak berani dah tunjuk gambar boyfriend dalam blog. Hahahaha~

Okie...Tamatlah sudah riwayat sarapan pagi kita, ok?



20 comments:

Mat Gebu said...

hahahha....tak boleh komen, nak gelak jee..hahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

bahaya PCM ni..
takut den yang keno masak nanti.
hahahah

qasehraihan said...

muhahahahaha...saspen sungguh..hehe

meh la baca

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

Pembawa_Wacana said...

uiks..meremang bulu rome den...hahaha

forever love said...

KAUM BATAK KE APA TUE MA GEBU TUE.. HAHA

LindaRahim said...

masak je...apa salahnye...hihi..

syuwai said...

miahahaha.. lawak pepagi ^^

Izzati said...

masak je bf tu... jangan layan diorang tu.. hihihi

Sari Yusa Ibrahim said...

hahaha... boley gitu...

Izamir Ridzwan said...

nmpk id pcm disitu

Farhana Sahri said...

wow...xkawin la lau dia msk bf..haahaha

mynameismy said...

ngeh3

ketawariang said...

best kot mkn bf..hehehe

Amira Anorah said...

pakcik mat gebu kanibal..takutnye ...hahha...habis lelaki kat dunia ni..hahaha

logorithm said...

BF yang MG maksudkan tuh aper?

shahjiehan said...

awai2 pgi dah on9? hahahaa

NadiRah said...

oh!! BF tu breakfirst yer??
nak guna ayat CMG gak ler.. =)

b a m b a m ' s said...

BF tuh bukan breakfast ker?? hehehe..

baca ikot keadaan.. :P

Isteri Yang Comel said...

BF, selalu klu pki short fom nie orang keliru

... said...

as salam..
wah! pakcik mat makan orang?
aa..kena kuarantin beliau~
ni bf yang mana? huhu.
apa resepi apa ni? resepi nama tempat batu feringgi?

=D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.